ΤΣΙΠΡΑΣ- ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ- ΑΥΛΩΝΙΤΗΣ

 

Τα παιδιά παίζουν θέατρο και τους παίρνουν σοβαρά. Πώς να το πεις; Να μιλάνε για δράμα οι επικριτές όταν στη σκηνή γίνεται κανονικό νούμερο επιθεώρησης. Με Χατζιχρήστο και Γκιωνάκη. Και την άλλη μέρα το ίδιο το σκετς το παίζουν Σταυρίδης και Αυλωνίτης.

Ο Καμμένος είναι φόρα παρτίδα αντίθετος με την Συμφωνία των Πρεσπών. Ο Τσίπρας, ο ορισμός της πολιτικής... συνέπειας, ανέλαβε να «κλείσει» το Σκοπιανό, που δεν υπήρξε ποτέ στην ατζέντα του Σύριζα. Ε, αφού έδωσε ένα ρεσιτάλ… υλοποίησης όλων των εξαγγελίων του, είπε να πραγματοποιήσει κι αυτά που δεν είχε υποσχεθεί.

Ποιο είναι το θέατρο; Ο Καμμένος που δεν είναι σε θέση να κρατήσει τους δικούς του βουλευτές στο θέμα της Συμφωνίας των Πρεσπών, λέει ότι θα… συνεχίσει να στηρίζει τον Τσίπρα, τον αρχιτέκτονα της Συμφωνίας.

Δίνει συγχαρητήρια ο Τσίπρας στον Ζάεφ διότι αυτός πήρε το οκευ και από βουλευτές της αντιπολίτευσης των Σκοπιανών. Βγαίνει ατάκα ο Καμμένος και λέει: «Δωροδοκήθηκαν οι Σκοπιανοί βουλευτές της αντιπολίτευσης». Δηλαδή; Ο Τσίπρας συνεχάρη την επιτυχία του Σκοπιανού πρωθυπουργού που οφείλεται σε λάδωμα βουλευτών. Η επιθεώρηση με Θανάση Βέγγο και Στάθη Ψάλτη.

Διαβάστε ακόμα:

ΝΟΜΠΕΛ, Ο ΕΜΠΟΡΟΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ