ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΙΚΟΥΣ

 

''Το Ποτάμι δεν γυρίζει πίσω'' είπε ο κύριος Θεοδωράκης. Αστείο; Για να το λέει, έτσι θα είναι. Υπάρχουν ποτάμια που γυρίζουν πίσω, αλλά το δικό του όχι.

Το συγκεκριμένο Ποτάμι, που δεν είναι κόμμα, αλλά... κίνημα, έχει στερέψει, έχασε τα νερά του, ξεράθηκε κι αντί να βαρέσει διάλυση το μαγαζί, ο αρχηγός λέει ''Πιστεύω στο Ποτάμι'', ''Θα αγωνιστώ''. Η γραφικότης.

Επικεφαλής είναι ο Θεοδωράκης, όχι πρόεδρος, του Ποταμιού, που δεν θα ξαναμπεί στη Βουλή. Κι αυτό είναι το ευχάριστο. Με ηλεκτρονική ψηφοφορία εξέλεξε αντιπρόεδρο, όχι πρόεδρο, ο Θεοδωράκης επανεξελέγη… επικεφαλής, διότι το κίνημα έχει αρχές, δεν μοιάζει με τα άλλα μαγαζιά. Και αποφάσισαν να κατεβούν αυτόνομοι.

Είμαι εναντίον όλων των μικρών κομμάτων. Που δεν είναι μόνο μικρά και με ημερομηνία λήξεως, είναι και αναξιόπιστα. Ανίκανα όλα να κρατήσουν τους βουλευτές τους, που την κάνουν σ’ άλλες παραλίες.

''Δεν μ’ ενδιαφέρουν οι σχεδιασμοί στην άμμο επάνω'' είπε ο Σταύρος Θεοδωράκης. ''Θέλω αλλοιώς την Ελλάδα''. Φοβερό! Να πληρώνουν οι μαλάκες οι ψηφοφόροι κάποιον για να παριστάνει τον γραφικό. Με μηδενικό ποσοστό ψήφων να φιλοδοξεί να… αλλάξει κι αυτός την Ελλάδα.

Διαβάστε ακόμα:

ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΟΙ ''ΦΙΛΙΚΟΙ'', ΔΕΞΙΑ ΟΙ ΚΟΤΖΑΜΠΑΣΗΔΕΣ