ΞΕΣΚΙΣΑΝ ΣΤΙΣ ΑΡΠΑΧΤΕΣ ΟΙ... ΠΑΡΘΕΝΕΣ

 

Γιατί ο Τσίπρας παραμένει σταθερά υψηλά στα εκλογικά ποσοστά παρά τη συντριπτική του αποτυχία ως κυβερνήτης; Αν γίνουν εκλογές, πάντα σύμφωνα με τα γκάποπ, θα παίζει γύρω στο 25%. Ποσοστό τεράστιο γι’ αυτή την πολιτική και κοινωνική απάτη που λέγεται πρώτη φορά αριστερά.

Είναι, λοιπόν, και θα παραμείνει χοντρά στο παιχνίδι ο Τσίπρας και μετά την πρωθυπουργική εκλογή του Μητσοτάκη. Επειδή ΠΑΣΟΚ και ΝΔ δεν έχουν καθαρίσει ακόμα. Τα όργια, άλλωστε, που έκαναν είναι που έσπρωξαν πρωθυπουργό τον συριζαίο, όχι πως ο κόσμος... άλλαξε ιδεολογικά.

Στην καβάτζα του Μαξίμου υπάρχουν ''φάκελλοι'' προς αξιοποίησιν. Ανοιχτές υποθέσεις που κατακέφαλα βαρύνουν τα δυο κόμματα που εναλλάσσονταν στην εξουσία μετά τη μεταπολίτευση. Η Siemens, είναι ένα που καίει. Η πολυεθνική που τα έδινε σε υπουργούς και στα κόμματα. Υπουργοί, δηλαδή, μεγαλοστελέχη του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ τα έπαιρναν. Κανονικά. Κανονικότατα. Και οι πρωθυπουργοί τι κάνανε εκτός από το να κωλοβαράνε; Εγώ θα σου πω τι κάνανε. Ο αρχηγός της ΝΔ βάραγε αέρα πατέρα τον συνάδελφο αρχηγό του ΠΑΣΟΚ και ο πασοκατζής, ο αρχηγός των ράμπο πιαστράκηδων του ΠΑΣΟΚ τα έχωνε αρχίδια πατέρα στον αρχηγό των κομάντο λαμόγιων της ΝΔ. Ό,τι σου λέω.

Και τα παίρνανε, και το παίζουν παρθένες σήμερα. Ανοίξαμε και πάλι την κουβέντα για τα σκάνδαλα. Και μιλάμε για μίζες, για λαδώματα στις αγορές αρμάτων μάχης. Τα κόμματα έδιναν τη δική τους μάχη στην αρπαγή του μαύρου χρήματος. Σε βάρος του δημοσίου. Και στα υποβρύχια και στις... κουνημένες φρεγάτες που αγόραζε ο ελληνικός στρατός. Μάλιστα, κύριε. Για την υποτιθέμενη άμυνα της χώρας αυτοί έχουν οργανώσει την... επίθεση τους στα ταμεία της Siemens.

Το δεξί χέρι του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη ήταν ένα από τα βαποράκια της Siemens. Ο Θόδωρος Τσουκάτος (φώτο). Ο αποκαλούμενος «στρατηγός», αυτό το χαμένο κορμί που έφερνε λεφτά δήθεν στο ΠΑΣΟΚ από την Siemens και τα έκανε μοιρασιά σ’ ένα λαβύρινθο από offshore. Με την ευκαιρία, η πληροφορία: Ο κολλητός του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη, αυτός ο Τσουκάτος, όπως ο συγχωριανός του από το Λεωνίδιο μεγαλοϋπουργός του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Ρέππας, ήταν αριστεροί στα νειάτα τους. Της άκρας αριστεράς. Πολύ αριστεροί. Του ΕΚΚΕ ήταν η ποντικομαμή Τσουκάτος, ό,τι πιο άκρα αριστερά έπαιζε στην Ελλάδα και στην παρανομία επί δικτατορίας.


Διαβάστε ακόμα:

Η ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΗ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΧΟΛΥΓΟΥΝΤ