ΔΕΚΤΗ Η… ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ 2020

 

Μια ακόμα επιτυχία διεθνής της αριστερής κυβέρνησης. Τα κατάφερε να αναλάβει η Ελλάδα τη διοργάνωση του “Final Four”, το 2020. Πρόκειται, όπως είναι γνωστό για το διήμερο show της μπασκετικής βιομηχανίας στην Ευρώπη.

Να ξέρουμε τι λέμε. Πρόκειται για βιομηχανία. Ανώνυμες εταιρείες με επαγγελματίες παίκτες και προπονητές, συμμετέχουν κάθε χρόνο στο πρωτάθλημα της Euroleague, ποντάροντας στα έσοδα, τα πακέτα από τις εισπράξεις των αγώνων, τα τηλεοπτικά δικαιώματα και τους χορηγούς.

Η ελληνική κυβέρνηση, όμως, που εδώ και 4 χρόνια είναι αριστερή πλέον, έκανε μια… αριστερή βέβαια πρόταση την οποία έκανε αποδεκτή η… προοδευτική ευρωπαϊκή συνομοσπονδία του γνωστού Ζόρντι Μπερτομέου.

Το φάιναλ φωρ του 2007 είχε γίνει στην Αθήνα και το είχε κερδίσει ο Παναθηναϊκός, με νίκη στον τελικό 93-91 επί της ΤΣ.Σ.ΚΑ. Μόσχας. Ήταν μια καπιταλιστική διοργάνωση στο ΟΑΚΑ. Το 2020 θα παρακολουθήσουμε την αριστερή διοργάνωση, καμία σχέση με ό,τι γνωρίζουμε έως σήμερα. Αδιάφορο ότι μετά από δύο χρόνια δεν θα είναι κυβέρνηση ο σύριζας.


Διαβάστε ακόμα:

ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ… ΝΑΤΟ