ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΟΛΟΙ ΟΙ… ΠΑΓΚΙΤΕΣ

 
Ήρθε έτσι το έργο και ο Μαρινάκης δεν έχει αντίπαλο στο Δήμο του Πειραιά. Σίγουρος δήμαρχος θα εκλεγεί πάλι ο Γιάννης Μώραλης. Ο μεν Τσίπρας δεν βρήκε κάποια μπάνικη Νοτοπούλου, όπως στη Θεσσαλονίκη, ο δε Μητσοτάκης κατεβάζει άτομο που δεν έχει θέση ούτε στον πάγκο των αναπληρωματικών. Κάποιον Βλαχάκη, στον επάγγελμα ιατρό.
 
Όταν λέω “κάποιον” δεν απαξιώνω τον υποψήφιο της ΝΔ. Δεν αξιολογώ τον κύριο Βλαχάκη, άλλωστε δεν τον γνωρίζω. Το πιθανότερο να είναι άτομο σπουδαίο και επιστήμων κλάσεως. Το “κάποιος” ισχύει διότι ο εν λόγω υποψήφιος δήμαρχος δεν είναι γνωστός. 
 
Γιατί ο Μητσοτάκης και ο Τσίπρας θα παίξουν στο Δήμο Πειραιά μόνο για να χάσουν; Ή δεν θέλουν να κοντράρουν τον αντιδήμαρχο και, εκτός όλων των άλλων, μεγαλοεκδότη Βαγγέλη Μαρινάκη. Ή δεν βρήκανε βαρβάτο υποψήφιο. Ο σύριζας κατεβάζει τον- ποιος είναι αυτός;- σύντροφο Μπελαβίλα.
 
Η Φώφη Γεννηματά στα ίσα υποστηρίζει τον υποψήφιο του Μαρινάκη, τον Μώραλη. Γιατί, λέει, ο δήμαρχος Πειραιά είναι γιος του μακαρίτη υφυπουργού Μώραλη του ΠΑΣΟΚ, φίλου του μπαμπά της Γιώργου Γεννηματά. Το ‘ρίξαμε στις φιλίες και τις κουμπαριές.
 
Ποιος μακαρίτης Μώραλης του πεθαμένου ΠΑΣΟΚ; Τα “Νέα” του Μαρινάκη, πάντως, κι όχι λόγω... προσωπικής διαπλοκής, πέρα από κάθε μέτρο ρεκλαμάρουν την κυρία πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά. 

 Διαβάστε ακόμα:

ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΧΡΥΣΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ