Η ΜΥΓΑ ΤΣΕ ΤΣΕ ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ

 

Ως θεατής προτιμώ την κωμωδία από το δράμα. Θέλω να γελάσω ρε παιδί μου. Να διασκεδάσω. Καλό το δράμα, έχει τη θέση του, δεν λέω, κι εγώ δεν το αγνοώ, δεν το σνομπάρω, όμως μου πάει η κωμωδία περισσότερο. Και θαυμάζω ιδιαίτερα τους κωμικούς ηθοποιούς, τα δε ρέστα μου τα δίνω όλα στους κωμικούς που δεν γελάνε. Όχι κάποιοι ευθυμοποιοί, γελωτοποιοί οι οποίο στα ελληνικά κανάλια παριστάνουν τους διασκεδαστές, τους εντερταίηνερ, και... προσπαθούν να σε κάνουν να γελάσεις, προκαλώντας σε με τα... δικά τους γέλοια. Όχι, ρε. Μου λες το αστείο το κρυόπλαστο, το κρυόκωλο και γελάς εσύ! Εσύ γελάς πριν από εμένα, τον ακροατή. Σίγουρα πριν, διότι εγώ δεν γελάω με τις μαλακιούλες σου, κύριε τηλεσάχλα. Έχει πλάκα ο Τσίπρας.

…Πλάκα έχει ο Αλέξης, όχι και ταλέντο κωμικού. Ένας άλλος Μπάστερ Κήτον. Ο οποίος χωρίς να γελάει, χωρίς να σπάει ένα μισό χαμόγελο, έκανε τους θεατές στις ταινίες του να σπαρταράνε στα γέλοια. Κάπως έτσι και ο έτσι του ΣΥΡΙΖΑ. Σοβαρός, βλοσυρός, αυστηρός, οργισμένος είπε το ''αστείο'' του, αλλά εγώ δεν γέλασα. Είπαμε. Πλάκα έχει ο νέος, όχι χιούμορ, όχι ταλέντο κωμικού.

Πήγα στην Αμερική…, αναφέρομαι στο «αστειάκι» του Τσίπρα…, και έκανα αυτό που δεν είχαν τολμήσει οι άλλοι, εννοούσε Σαμαρά, Παπανδρέου και σία. Πήγα Ευρώπη, πήγα Λατινική Αμερική, πήγα Ρωσία. Γιατί; Ο ίδιος τα λέει τα κωμικά του. «Στους ξένους ηγέτες έθεσα τα πράγματα όπως είναι για το συμφέρον των λαών και τους επέστησα την προσοχή…».

Σαλτάρησε το παλληκάρι; Όχι, βέβαια. Απλά απευθύνεται σε μαλάκες. Πρέπει να είσαι και πολύ αρχιμαλάκας αν δεν καταλαβαίνεις ότι το Σταιητ Ντηπάρντμεντ και ό,τι αντιπροσωπεύει την παγκόσμια εξουσιαστική της πλανηταρχίας βλέπει ως κονούπι τον κάθε Έλληνα πρωθυπουργό. ‘Όχι ο αρχηγός της αντιπολίτευσης, αλλά ο ίδιος ο κυβερνήτης της Ελλάδας, όποιος και αν είναι αυτός, για τις ΗΠΑ είναι μια σκνίπα.

Μιλάμε σοβαρά. Είμαι εγώ Αμερική, είμαι Λευκός Οίκος, είμαι Τραμπ και θα μετρήσω την όποια Μέρκελ περισσότερο απ’ όσο μπορεί να με απειλήσει μια όρνιθα; Δυστυχώς. Από τότε που έπαιζαν τα σπαθιά και οι ασπίδες ο κάθε γαμάω της γης έτσι ξηγιότανε. Το επάνω χέρι το έχει ο πιο ισχυρός. Και θα αλλάξει το έργο ο γίγαντας ο Τσίπρας, σήμερα, την εποχή του πολέμου των άστρων από την υπερδύναμη της Αμερικής;

Διαβάστε ακόμα:

ΤΟ «ΝΑΙ» ΤΟΥ GEORGE ΤΑ ΕΙΠΕ ΟΛΑ!!!