ΤΑΚΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΟΛΑ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

 

Ποιος έχει την εξήγηση στο φαινόμενο. Τη σοβαρή και αξιόπιστη εξήγηση να μου την πει και σε μένα, παρακαλώ. Ναι, είναι φαινόμενο έξι βουλευτές από δεξιά, από κόμμα δεξιά προερχόμενοι, να κάνουν μεταγραφές στον Σύριζα, όταν η κυβέρνηση είναι στα τελευταία της.

Εγώ καταλαβαίνω! Όπως ο καθένας που βλέπει μπάλα στο γήπεδο, καταλαβαίνει. Ποιοι θέλουν, εντός και εκτός έδρας, να κρατήσουν ακόμα πρωθυπουργό τον Τσίπρα. Σχετικό αυτό, άσχετο με το «φαινόμενο» που λέμε, όπως το πάρει ο καθένας.

Εύκολα γίνεται πλακατζήδικη και πεζοδρομιακή η κουβέντα. Το θέμα, όμως, είναι σκοτεινό(;), ίσως έχει διάσταση αποκάλυψης. Τέσσερα χρόνια όλα τα γκάλοπ, σταθερά και πεισματικά, φέρνουν δεύτερο κόμμα τον Σύριζα. Που σημαίνει ότι χάνει τις εκλογές όποτε γίνουν. Κι όμως!

Έξι βουλευτές ψάχνουν το φως της σωτηρίας του, της επιβίωσης τους με τον Τσίπρα. Το φαινόμενο. (Στη φώτο η κυρία Έλενα Κουντουρά, άλλοτε της ευρωπαϊκής δεξιάς ΝΔ και μέχρι πρόσφατα της εθνικιστικής δεξιάς Ανελ, την έκανε κι αυτή στο δρόμο για τον Τσίπρα.)

Οριστικό. Μετά τις εκλογές, κυβέρνηση ΝΔ και αντιπολίτευση Σύριζα, ο ανοικτός σ’ όλα τα άλλα κόμματα. Εκτός της Χρυσής Αυγής για να παίζει το παραμύθι της νεοαριστεράς.

Διαβάστε ακόμα:

ΚΡΕΜΕΣ ΣΤΙΣ ΡΩΣΙΔΕΣ ΠΟΥΛΑΕΙ Ο ΕΦΡΑΙΜ