ΔΩΡΟΔΟΚΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΕ ΠΟΙΑΝΟΥ ΤΑ ΛΕΦΤΑ

 

Το παρατραβάει ο Πάνος Καμμένος. Έχει κουράσει με το καθημερινό κατηγορητήριο στον για τέσσερα χρόνια συγκυβερνήτη του. Λες και τα είχε μαζεμένα και τα ξεφουρνίζει το ένα πίσω από τα άλλο. Και στο φινάλε, για να ξέρουμε τι λέμε, αυτή η κόντρα είναι μια ιστορία προσωπική. Διαπροσωπική.

Έτσι είναι. Δεν αφορά καν το δημόσιο συμφέρον το προσωπικό, όχι πολιτικό κι όχι εθνικό συμφέρον, το εκτρωματικό τακίμιασμα των δυο κομματαρχών. Για να κάνουμε ταμείο οι δυο τους κονόμησαν κομματικά οφέλη, όχι η Ελλάδα.

Κάθε μέρα, λοιπόν, ο πρώην αρχηγός των πρώην ανέλ, ένα ντροπής πράμα όπως αποδείχτηκε, τα χώνει στον Τσίπρα. Και τι μας λέει; Μισά πράματα και ό,τι λέει δεν αξίζουν μία. Γιατί ο ίδιος στα ίσα στήριξε τον ερμαφρόδιτο σύριζα, όχι στα μουλωχτά όπως ο Λεβέντης και ο άλλος του ποταμιού.

Δωροδόκησε τους βουλευτές μου, είπε κι αυτό ο Καμμένος. Η δωροδοκία είναι αξιόποινη πράξη αμφίπλευρη. Ο ένοχος δεν είναι ένας, άλλωστε μόνο με τη μια πλευρά δεν συντελείται το αδίκημα. Κατηγορούμενη, βέβαια, είναι η μια πλευρά αν πράγματι προσπαθήσει να χρηματίσει την άλλη, ακόμα κι αν η άλλη πλευρά αρνηθεί να δωροδοκηθεί.

Ο Καμμένος αναφέρεται ξεκάθαρα σε τετελεσμένη δωροδοκία. Άρα, κατά δήλωση του στο κόμμα του ήταν αρχηγός πουλημένων βουλευτών. Δεν μας είπε το άλλο. Με ποιανού λεφτά ο πρωθυπουργός αποπλάνησε τους έντιμους ανελίτες.

Διαβάστε ακόμα:

ΠΕΡΑΣΤΕ ΚΟΣΜΕ, ΨΗΦΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ...