ΘΑ ΡΕΦΑΡΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

 

Η κόρη του μακαρίτη μουσικοσυνθέτη Μάνου Λοίζου για κάποια χρόνια έπαιρνε 700 ευρώ σύνταξη γιατί δεν είχε δηλώσει το θάνατο της μητέρας της. Θέμα, γιατί η κόρη είναι υποψήφια ευρωβουλευτίνα με τον Σύριζα. Αν πράγματι ισχύει η σχετική καταγγελία, και το γεγονός ότι η κόρη χρωστάει κοντά στα 100 χιλιάρικα ευρώ, από τα παράνομα εισπραχθέντα και αγύριστα, πολύ σωστά έπραξε ο σύριζας. Ήλπίζε ότι με την εκλογή της κόρης στην Ευρωβουλή, αυτή πλέον θα είναι σε θέση να επιστρέψει τα κλεμμένα. Ο μισθός της ευρωβουλευτίνας είναι υπεραρκετός και να εκτελεί τα καθήκοντά της και να της περισσεύουν χρήματα.

Αν ο ελληνικός λαός δεν έβγαζε ευρωβουλευτίνα την κόρη, ώστε αυτή να είναι σε θέση να επιστρέψει αυτά που δολίως εισέπραξε, πάλι δεν ήταν λάθος η επιλογή του Σύριζα να την κατεβάσει στις εκλογές. Όπως είναι γνωστό το κράτος, δηλαδή οι μαλάκες οι φορολογούμενοι, ενισχύουν κάθε χρόνο τα κόμματα με εκατομμύρια ευρώ. Δεν κονομάνε τα κόμματα μόνο από τις μίζες. Ο Σύριζα, λοιπόν, παρ' ό,τι δεν έχει κάνει αρπαχτές, έχει στην καβάτζα πακέτα, να διευκολύνει την συντρόφισσα αγωνίστρια θυγατέρα του μακαρίτη, σε περίπτωση εκλογικής αποτυχίας της.

Όσο για την ΝΔ. πάλι έπεσε σε γκέλα. Ζήτησε δημοσίως από τον Σύριζα να διώξει από τη λίστα των ευρωβουλευτών την θυγατέρα. Η ΝΔ, δηλαδή, για μια φορά ακόμα υποτιμά τον λαό. Ότι ο λαός είναι ανίκανος με τη ψήφο του να καταδικάσει την κάθε πουστιά.

Φοβερό,ε; Να μην αποσυρόταν η υποψηφιότητα της θυγατέρας και να εκλεγόταν από τον λαό. Εγώ, όμως, επειδή εκτιμώ το ήθος του λαού ήμουν σίγουρος πως αν, τελικά, η θυγατέρα κατέβαινε στις εκλογές, θα τιμωριόταν με μαύρο στην κάλπη.

Διαβάστε ακόμα:

ΠΟΙΟΣ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 4, ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ;