Η ΠΙΟ ΧΟΝΤΡΗ ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΥΡΣΙΝΗ

 

Κανένας δεν το έπιασε. Κανένα κόμμα, και κανένα ΜΜΕ δεν πήρε έγκαιρα πρέφα την κομπίνα της θυγατέρας του μουσικοσυνθέτη Μάνου Λοίζου, να εισπράττει κάθε μήνα τη σύνταξη της πεθαμένης μητέρας της. Ακόμα και η ίδια η εφημερίδα που πρώτη είχε αποκαλύψει τη λαδιά της κυρίας Μυρσίνης Λοίζου, την.. θυμήθηκε καθυστερημένα..

Φοβερά πράγματα. Το 2017 εκδόθηκε η δικαστική απόφαση σε βάρος της κυρίας Μυρσίνης, κι όμως ο Σύριζα αποφάσισε να την κατεβάσει υποψήφια ευρωβουλευτίνα. Δεν το ήξερε. Και πως να το ξέρει όταν το μαγαζί, λέω για το κόμμα τους, μια ζωή δουλεύει ερασιτεχνικά. Επαγγελματισμό δείχνουν μόνο στην... άσκηση της κυβερνητικής εξουσίας.

Και το ''Πρώτο Θέμα'', που από το 2017 έβγαλε αποκλειστικά το σκάνδαλο της θυγατέρας του συνθέτη, είχε λησμονήσει τη δημοσιογραφική του επιτυχία. Κοιμόταν και η ΝΔ, άλλοι ερασιτέχνες, έτοιμοι να γίνουν κυβέρνηση κι αυτοί με επαγγελματισμό και υπευθυνότητα.

Είμαστε της πλάκας. Της πολύ της πλάκας. Τα κόμματα μας, τα μήντια μας είναι για πέταμα. Χύμα στο κύμα. Καμιά οργάνωση, όλα στο πόδι. Το μόνο που ήξερε ο σύριζας είναι ότι η κυρία Μυρσίνη είναι κόρη διάσημου πολιτικοποιημένου αριστερού και ήθελε να τσουρνέψει ψήφους χρησιμοποιώντας το όνομα Λοίζος. Κι όταν έμαθε τη ματσαραγκιά της θυγατέρας, την παραίτησε από τη λίστα.

Διαβάστε ακόμα:

ΒΛΑΣΦΗΜΙΑ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ