Η «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ» ΒΟΛΕΥΕΙ ΤΟΝ… ΣΥΡΙΖΑ

 

Χρυσαυγίτης οργανωμένος, με έντονη κομματική δράση, ιδιοκτήτης φροντιστηρίου, συμπεριελήφθη στη λίστα δημοτικών συμβούλων συριζαίας υποψηφίας δημάρχου σε νησί. Δεν αναφέρω ονόματα, ούτε λοιπές λεπτομέρειες. Μη χάνουμε την ουσία του ζητήματος.

Και γράφουν οι άσχετοι, ότι η κυρία συριζαία υποψήφιος δήμαρχος έκανε γκάφα. Επειδή κατέβαζε σύμβουλο πατριώτη που ζούσε σ’ άλλη περιοχή της Ελλάδος, εκεί όπου ήταν από τους πρωταγωνιστές της τοπικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής.

Τελικά, η κυρία υποψήφια δήμαρχος πέταξε έξω από τον συνδυασμό τον χρυσαυγίτη. Γιατί, όμως, οι άσχετοι χρεώνουν τη γκάφα στην συριζαία κι όχι στον χρυσαυγίτη; Δεν το κατάλαβα. Γιατί την μαλακία να την έκανε η υποψήφια δήμαρχος κι όχι ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος; Όσο λάθος ήταν της μιας, άλλο τόσο λάθος ήταν και του αλλουνού να μπλέξει τα κομματικά του χνώτα με την κυρία.

Στο φινάλε. Η Χρυσή Αυγή είναι «σύμμαχος» του Σύριζα. Ευτυχώς για τον Σύριζα και τους συριζαίους που η Χρυσή Αυγή είναι το τρίτο κόμμα. Σταθερά! Περισσότερο από το 50% της προπαγάνδας του κόμματος του Τσίπρα στρέφεται στην… απειλή της Χρυσής Αυγής. Ακόμα και για το παραμύθι να ενωθούν οι αριστερές δυνάμεις επικαλούνται τον… κίνδυνο της Χρυσής Αυγής.

Διαβάστε ακόμα:

ΑΥΤΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΟΥ!