ΜΑΓΚΑΣ ΚΑΙ Μ...ΑΚΙΑΣ Ο ΑΝΤΡΕΑΣ

 
Του Αντρέα άρεσε το φουστάνι. Εγώ που κολλάω; Πρωθυπουργός ήτανε και όπως λένε αυτοί που ξέρουν είχε αδυναμία στις γυναίκες. Ξανά μανά αναρωτιέμαι γιατί να νοιώθω υπερήφανος εγώ ο πολίτης, ο φορολογούμενος, ο ψηφοφόρος επειδή ο κυβερνήτης της χώρας ήταν γκομενιάρης. Το συζητώ γιατί ο σπουδαίος Λευτέρης Παπαδόπουλος, παιδί λαϊκό και πρώτο, σε συνέντευξη του είπε επί λέξει τα εξής: 
''Είμαι ΠΑΣΟΚ. Θα πεθάνω ΠΑΣΟΚ. Ο Ανδρέας μάς έκανε υπερήφανους. Ασε που ήταν μέγας μάγκας. Μέγας πολιτικός. Ο εξυπνότερος Ελληνας. Επιπλέον γόης. Εκανε έτσι με το χέρι του και έπεφτε ολόκληρη κυβέρνηση. Δεν έβριζε ποτέ. Αλλά ήταν μ@@@άκιας. Μόλις ήρθε από την Αμερική, το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να «πάρει» την γκόμενα ενός φίλου του... ''.
 
Με το μπαρδόν, αλλά προσωπικά δεν αισθάνομαι υπερήφανος, εθνικά και πολιτικά, αθλητικά και φυλετικά, επειδή κάποιος επαγγελματίας των στίβων και των γηπέδων, κερδίσει, κατακτήσει μετάλλιο. Άλλο ως οπαδός να νοιώσω ικανοποίηση για την επιτυχία της ομαδάρας μου. Μην τα μπερδεύουμε με το έθνος, με την πατρίδα.
 
Από τον πρωθυπουργό περιμένεις να πηδάει περισσότερες γυναίκες. Ούτε το Μέγαρο Μαξίμου να μας στέλνει σπίτι κορίτσια για πήδημα. 
 
Μαγκιά του πρωθυπουργού είναι να κάνει καλύτερη τη ζωή μας. Ας μην πηδάει ούτε την σύζυγο του. Μην τρελαθούμε. Να λέει κάποιος, στιχουργός, ποιητής, τραγουδιστής, ποδοσφαιριστής, ότι μαγκιά είναι να ρίχνει στο κρεβάτι την γραμματέα του, μια υπουργό, την καθαρίστρια στο γραφείο του. Αυτά είναι προσωπική του υπόθεση, όχι κομματική, όχι εθνική.