Η ΑΝΟΔΟΣ ΚΑΙ Η ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΠΑΝΟΥ

 

'Ο,τι λέει σήμερα ο Πάνος Καμμένος δεν έχει καμιά αξία. Καμιά σημασία. Δεν επηρεάζεται κανένας ό,τι κι αν ισχυριστεί, σχολιάσει, αποκαλύψει. Ακόμα κι αν αυτά που θα δηλώσει σε κανάλια είναι μόνον αλήθεια. Γιατί ο πρόεδρος Πάνος των Ανεξάρτητων Ελλήνων δεν υπάρχει. Ο ίδιος και το κόμμα του. Έχει τελειώσει. Απλά μετά τις εκλογές, αν τολμήσει να κατέβει, θα καταγραφεί η ληξιαρχική πράξη θανάτου, χωρίς να γίνει καμιά κηδεία και χωρίς να ακουστεί κανένας επικήδειος.

Με σύριζα ο πρόεδρος Πάνος ήταν σαν πρωθυπουργός. Συνπρωθυπουργός. Η ομάδα Φλαμπουράρη, Βούτση, Δραγασάκη που τα κατάφερε να γίνει κατάσταση με μπροστινό τον θεατρίνο Τσίπρα, χρησιμοποίησε τον πατριώτη Καμμένο, ο οποίος σήμερα λέει διάφορα. Ότι στο στρατό ο ένας είναι κομισσάριος της ΚΝΕ, ο άλλος ακροδεξιός. Έτσι, θαρρεί, πως θα σώσει το πολιτικό τομάρι του.

Ο κύκλος ζωής, που λένε οι κουλτουριάρηδες. Το μέχρι εδώ. Ό,τι πήρες όσο ζούσες. Όταν κλείσει ο κύκλος δεν υπάρχεις, αναπνέεις ή όχι είναι το ίδιο. Σα να ακούγεται ανασα πεθαμένου.

Ένας ακόμα κομματάρχης στην μακρά λίστα του νεκροταφείου των κομμάτων. Κάποια στιγμή σκάνε μύτη και πάνε από εκεί που ήρθαν μετά από ένα άλφα διάστημα. Το ανέκδοτο ''Ανεξάρτητοι 'Ελληνες'' στήθηκε με διάφορους ξέμπαρκους από δεξιά κι αριστερά οι οποίοι έτσι και σκορπίστηκαν δεξιά κι αριστερά. Και το δημόσιο στο όνομα του κοινοβουλευτισμού, όλους αυτούς τους συνεπείς πολιτικούς, θα συνεχίσει να τους πληρώνει. Τα κερατιάτικα της δημοκρατίας.


Διαβάστε ακόμα:

ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΣΤΗ... ΔΙΑΣΠΑΣΗ