ΤΙ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΑΝ... ΤΣΑΚΩΘΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ

 

Εσύ δεν ξέρεις τίποτα. Αντε να γνώριζες μόνο ότι Πέτρος Κόκκαλης, ο υιός του σπουδαίου Σωκράτη, ήταν συμμαθητής στου Μωραίτη του Γιάννη Μώραλη (1968). Ξέρεις ακόμα ότι τα παιδιά των λεγόμενων καλών οικογενειών στα καλά σχολεία όταν αποφοιτήσουν δένονται φιλικά, στο στυλ των μαθητικών ''στοών'' των αμερικάνικων κολεγίων. Έτσι και με τα ''μωραίτάκια'' Πέτρος Κόκκαλης, Πατρίκ Κομνηνός, Θόδωρος Θεοδωρίδης, Σοφοκλής Πιλάβιος, Γιάννης Μώραλης.

Λόγω Πέτρου Κόκκαλη, δηλαδή λόγω του μπαμπά του που γαμούσε κι έδερνε στο ποδόσφαιρο, τα προαναφερλομενα μωραϊτάκια προωθήθηκαν στην ΠΑΕ Ολυμπιακός, στην ΕΠΟ, στην super league, ακόμα και στην UEFA, με την αξία τους, βέβαια. Ο δε Μώραλης, κολλητάρι του Πέτρου, με την αλλαγή στον Ολυμπιακό, από τον Σωκράτη στον Μαρινάκη παρέμεινε στην ΠΑΕ. Και λόγω Μαρινάκη έγινε από πρόεδρος της super league και δήμαρχος Πειραιά.

Λέγαμε ότι εσύ δεν μπορείς να ξέρεις το παρασκήνιο των σχέσεων, ούτε και ποτέ θα το μάθεις σχετικά με τη συμμετοχή Πέτρου στην επιχείρηση Μαρινάκη να πάρει τον δήμο. Χρει'αστηκε να τσακωθούν οι δυο πλευρές, Μαρινάκη και Σωκράτη, για να ακουστούν κάποια πράγματα. Τι, δηλαδή, λέει η κάθε πλευρά. Ο μεν πρόεδρος του Ολυμπιακού είπε:

«Ο Πέτρος Κόκκαλης ήταν μαζί μας επειδή μας το είχε ζητήσει ο πατέρας του Σωκράτης για να έχει ένα αντικειμένο να ασχολείται στην καθημερινότητα, γιατί είχε αποτύχει στις επιχειρήσεις όπως και στον ερασιτέχνη Ολυμπιακό που άφησε πίσω του 7 εκατ. χρέη που καλύψαμε». Δηλαδή;

Δεν είχε τι να κάνει ο Πετράκης και για να μη ψωλοκοπανάει ο μπαμπάς Κάκκαλης ζήτησε από τον Βαγγέλη κάπου να τον βολέψει. Τον ανίκανο, τον αποτυχημένο Πετράκη. Αυτά λέει ξεκάθαρα ο εφοπλιστής. Και τι απαντά ο Πετράν; Πρώτον διαψεύδει τον Μαρινάκη και, δεύτερον, θάβει το μέχρι πρόσφατα κολλητό Μώραλη.

«Ο κ. Μαρινάκης μου ζήτησε να είμαι υποψήφιος δήμαρχος. Εγώ, όμως, δεν ήθελα να είμαι δοτός δήμαρχος και δημοτικό συμβούλιο που θα αποφάσιζε ο ίδιος ο Μαρινάκης». Ο Μαρινάκης στην κόντρα του με τον Τσίπρα λέει Εγώ δεν είμαι μπροστινός, όπως ο Ιβάν Σαββίδης. Ο Πέτρος Κόκκαλης στην κόντρα του με τον Μαρινάκη λέει, υπονοεί Εγώ δεν είμαι Μώραλης.


Διαβάστε ακόμα:

ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Η ΚΟΝΤΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ-ΤΣΙΠΡΑΣ!