ΕΙΔΕΣ ΤΙ ΕΠΑΘΕ Ο ΣΕΞΙΣΤΗΣ ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ!

 

Οι ελβετικές τράπεζες. Ο μύθος! Ένας τεράστιος μύθος που βέβαια στηρίζεται σε αλήθειες απόκρυφες. Σε γεγονότα που ταράζουν τη σκέψη, και παίρνουν διαστάσεις μυθικές, κινηματογραφικές. Με γουρλωμένα μάτια και τα αυτιά στην τσίτα ακούγαμε από τους μεγάλους εμείς οι πιτσιρικάδες για τον παραμυθένιο κόσμο των ελβετικών τραπεζών. Ότι μετά την πτώση της Ρώμης όλο το χρήμα μαζευότανε εκεί. Στα μυστικά, τα απροσπέλαστα σε κυβερνήσεις και δικαστές σεντούκια των ελβετικών τραπεζών. Νόμιμο και παράνομο χρήμα. Χρήμα βρώμικο, πειρατικό, γκαγκστερικό, βασιλικό, εκκλησιαστικό.

Στην Ελβετία, την πατρίδα του χρήματος, διότι μόνον εκεί προστατεύουν το χρήμα που δεν έχει πατρίδα. Στην ουδέτερη, πάντα, Ελβετία που ποτέ δεν ανήκε σε συνασπισμούς, στα όποια συγκρουόμενα συμφέροντα. Στην Ελβετία που είναι υπεράνω κρατών, ιδεολογιών και νομισμάτων. Εδώ σταματάει ο αποδυτηριάκιας.

Το λόγο δίνουμε σε πρώην διευθυντή ελβετικής τράπεζας, ο οποίος σε συνέντευξη που έδωσε στην Μόσχα στις 30 Μαϊου 2011 υποστήριξε πως όλο το βρώμικο παιχνίδι παγκοσμίως χρηματοδοτείται από τις ελβετικές τράπεζες. Αυτές, μετά από εντολή των μυστικών υπηρεσιών, και μετά από απόφαση της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ, πληρώνουν δολοφόνους για να σκοτώσουν πρωθυπουργούς, για να τους απειλήσουν, στήνουν «επαναστάσεις», απεργίες. 

Το δικό μας ερώτημα. Γίνονται, ρε, αυτά τα πράγματα; Η δική μας απάντηση. Η έκπληξη θα ήταν να μην γίνονται. Λέμε. Δεν ξέρουμε. Λέμε ό,τι... υποψιαζόμαστε. Όπως δεν ξέρουμε αν η αποκαλυπτική(;) συνέντευξη του εν λόγω Ελβετού τραπεζίτη, το 2011 δεν ήταν στημένη. Για ποιο λόγο;

Υπ' όψιν ότι σ' εκείνη τη συνέντευξη, εκτός από τα τρομερά και φοβερά, τα οποία... προσφέρονται για ατέλειωτες συζητήσεις, το άτομο προέβλεπε ότι το επόμενο αφεντικό του ΔΝΤ θα είναι η Κριστίν Λαγκάρντ, επίσης μέλος της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ. Και ποιος δεν είναι μέλος στην εν λόγω εξουσιαστικής “Λέσχης” (Ομπάμα,  Σαρκοζί κ.α.). Με την ευκαιρία. Το 1991, επί κυβερνήσεως Μητσοτάκη, η Λέσχη  Μπίλντερμπεργκ είχε συνέδριο στον Αθλητικό Όμιλο της Βουλιαγμένης.

Αν λάβεις κανείς υπ' όψιν όλα αυτά που αποκάλυψε(;) ο πρώην τραπεζίτης τότε βλέπεις σήμερα μ' άλλο μάτι το σκηνικό διασυρμού διεθνώς του πρώην διευθυντή του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Ντομινίκ Στρος Καν. Καθαρό στήσιμο με την καμαριέρα στο ξενοδοχείο (φώτο). Στήσιμο του οποίου οι σκηνοθέτες του ποντάρισαν βέβαια στον ακραίο σεξισμό του Γάλλου σοσιαλιστή. Ο τότε 62χρονος Στρος Καν κανονική τρελοσεξομηχανή, που την έπεφτε σε κάθε γυναίκα, συνελήφθη στο αεροδρόμιο της Νέας Υόρκης το 2011, σα σήμερα 14 Μαίου. Με τη κατηγορία ότι προσπάθησε να βιάσει την καμαριέρα του ξενοδοχείου. Φοβερό. Χειροπέδες στο αφεντικό του ΔΝΤ.

Παρακάτω. ''Τη δεκαετία του '80 δολοφονήθηκε κυβερνήτης τριτοκοσμικής χώρας. Τα λεφτά στον εκτελεστή τα δώσαμε εμείς, η δικιά μας τράπεζα, έχουμε και στο παρελθόν χρηματοδοτήσει βρώμικες υποθέσεις, πάντα με εντολές μυστικών υπηρεσιών. Δεν μπορούμε να κάνουμε διαφορετικά. Όλες οι μεγάλες ελβετικές τράπεζες έχουν ειδικό λογαριασμό γι' αυτό το κονδύλι''.

Ο Ελβετός πρώην τραπεζίτης μιλάει με ονόματα(!!!), που αποφεύγω να αναφέρω, και λέει ότι πάντα απειλείται με κάτι κακό ο πρωθυπουργός που δεν υπακούει στο ΔΝΤ και στην Παγκόσμιο Τράπεζα. Στόχος είναι ο έλεγχος της Ευρώπης και το σχέδιο ξεκίνησε με πρώτα θύματα την Ελλάδα, την Ιρλανδία, την Ισπανία, την Πορτογαλία.

Επαναλαμβάνω την υποψία: Γιατί να μην είναι στημένη η πράγματι αληθινή, η πράγματι αποκαλυπτική αυτή συνέντευξη; Για να παίρνουν στα σοβαρά τις απειλές σε βάρος της ζωής τους κάποιοι. Ίσως και για να δικαιολογεί ο κόσμος την “υπακοή” των πολιτικών ηγετών.

 

Διαβάστε ακόμα:

 

ΣΤΑ ΙΣΑ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ, ΣΤΑ ΜΟΥΛΩΧΤΑ ΙΒΑΝ