ΣΤΟ ΣΕΞ ΕΙΧΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ

 
Είναι κάποια γεγονότα που τα βλέπεις ζωντανά με τα ματάκια σου και δεν τα... πιστεύεις. Η σκέψη σου δεν σου επιτρέπεται να τα δεχθείς σαν... αληθινά. Παρακολουθείς π.χ. live την πτώση των Δίδυμων Πύργων με το στουκάρισμα αεροπλάνων, όχι στρατιωτικών, που μοιάζει με κινηματογραφικό τρυκ σε ταινία ή διαφημιστικό σποτ. Θα ήταν δυνατόν να συλληφθεί με κάμερα ο Ντόναλντ Τραμπ να συνουσιάζεται με πόρνη; Γιατί, όχι;
 
Είδαμε το άλλο απίθανο. Άνδρες του FBI Να μαγκώνουν τον από το 2007 διευθυντή του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Ντομινίκ Στρος Καν και να του φοράνε χειροπέδες λίγο πριν πάρει το αεροπλάνο να πετάξει από Νέα Υόρκη στην πατρίδα του Γαλλία. Συνέβη σα σήμερα 14 Μαίου, το 2011. Μιλάμε για προσωπικότητα, για μεγάλο προσώπατο, να ' ούμε. Πρώην υπουργός και το φαβορί να πάρει την προεδρία του σοσιαλιστικού κόμματος, κι αυτός να γίνει πρόεδρος της Γαλλίας αντί του χάλια Φρανσουά Ωλάντ και στη θέση του Νικολά Σαρκοζί. 
Ο Δομήνικος Στρος Καν, γεννημένος το 1949, ο άνθρωπος που σε συνεννόηση με τον άλλον τον πολιτικό χάλια Γιώργο Παπανδρέου έβαλε την Ελλάδα στο ΔΝΤ, είναι ένας αθεράπευτος σεξιστής. Δεν τον αφήνουν σε ησυχία οι ορμόνες του. Τι φταίει αυτός; Κατηγορήθηκε, λοιπόν,  για απόπειρα βιασμού και ομηρίας καμαριέρας ξενοδοχείου στο οποίο διέμενε. Πράγματι την έκανε τη δουλειά με την αραπίνα καμαριέρα, η οποία ήταν στημένη, και τελικά πήρε πίσω το παραμύθι ότι ο Δομήνικος με το ζόρι την στρίμωξε.
 
Η ζημιά έγινε, όμως. Ο άνθρωπος έγινε ρεντίκολο, παγκόσμια. Άλλο ότι στο παρελθόν είχε δώσει δικαιώματα. Γι' αυτό, άλλωστε, ήταν εύκολος στόχος, θύμα σκέτο. Τον τελείωσαν, κι αυτός δεν έβαλε μυαλό. Είπαμε. Έχει το πάθος του, είναι μουνάκιας. Ένας ασυγκράτητος γαμίκουλας. Έχει συνεχώς στο μυαλό του το σεξ. Αδυνατεί να ελέγξει τον εαυτό του. Τον αρσενικό του εαυτό. Ο σεξομανής. Μέχρι που στη συνέχει κατηγορήθηκε ότι είναι μαστρωπός σε πόρνες. 

'Όποιος είναι επιφορτισμένος με τη σωτηρία του κόσμου, όποιος έχει να φέρει εις πέρας ένα σημαντικό έργο, δικαιούται στα διαλείμματα της δουλειάς του, να μετέχει ατιμώρητα σε πάρτυ οργίων και σε άλλες παρεμφερείς εκδηλώσεις''. Αυτά τα φοβερά είπε στο δικαστήριο ο Dominique Strauss-Kah, για τις μαστρωπείες εκ προθέσεως. ''Ποιες μαστρωπείες και κουραφέλαξα... '' διαμαρτυρήθηκε στους δικαστές. Πρόκειται για ''συνεδρίες αναψυχής'', που τις είχα ανάγκη όταν έδινα τη μάχη για να σώσω τον κόσμο από την οικονομική κρίση.

Ο Στρος Καν κατηγορείτο ότι διοργάνωνε σεξουαλικά πάρτυ με τη συμμετοχή εν γνώσει του ιερόδουλων σε αυτά, μεταξύ του 2008 έως 2011 στη Λίλλη, τις Βρυξέλλες, το Παρίσι και την Ουώσινγκτον. Οι εκδιδόμενες που έπαιρναν μέρος στα όργια με τον Στρος Καν κατέθεσαν ότι δεν διασκέδαζαν καθόλου και αναφέρθηκαν σε ακραίες, σε  «ζωώδεις» καταστάσεις. Ο Γάλλος πολιτικός επέμεινε ότι δεν γνώριζε πως οι νεαρές γυναίκες που συμμετείχαν στα όργια ήταν πόρνες, αλλά απλώς «ελευθεριάζουσες νέες». 

Διαβάστε ακόμα:

ΑΦΟΥ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΗ, ΤΟ ΕΙΠΕ... ΠΟΛΙΤΙΚΑ!