ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

 
Γερμανική εφημερίδα, από τις πολύ σοβαρές, έγραψε ότι ο Τσίπρας θα ηττηθεί στις προσεχείς εκλογές και θα χάσει τη λάμψη του το άστρο του. Άστοχη η τοποθέτηση της γερμανικής εφημερίδας. Βεβαίως θα χάσει στις εκλογές ο παριστάνων ακόμα τον αριστερό πρωθυπουργό. Και δεν θα χάσει διότι είναι πράγματι ή πλασάρει το μοντέλο του λαϊκού πολιτικού. Ο κόσμος δεν ψηφίζει, ούτε καταψηφίζει ιδεολογίες, αριστερές, ψευτοαριστερές κι όχι. 
 
Θα χάσει τις εκλογές ο Τσίπρας, αλλά στην πραγματικότητα θα τις... κερδίσει, μάλιστα πανηγυρικά. Γιατί θα καθαρίσει τη μπουγάδα. Δηλαδή; Με την ήττα του οριστικά καθίσταται ο Νο 2 παίκτης στο έργο. Με κόμμα στο οποίο είναι κυρίαρχος και το οδηγεί κι άλλο προς τα δεξιά. Αυτό θα είναι το επί της ουσίας αποτέλεσμα των εκλογών, πέρα από τα όποια ποσοστά πάρουν ΝΔ και Σύριζα. Ο Τσίπρας, όταν θα γίνουν και οι βουλευτικές εκλογές, θα καταλάβει χωρίς αντίπαλο τη θέση της αντιπολίτευσης και στέλνει περίπατο το πρώην ΠΑΣΟΚ, που αν δεν διαλυθεί και σαν Κινάλ θα παίζει μπάλα στο μέγεθος του Ποταμιού, του Λεβέντη και σία.
 
 Για πάρτη του Τσίπρα γίνονται οι εκλογές. Το ξέρει ότι θα χάσει, προσπαθεί Μαυρογιαλούρος καραμπινάτος να χάσει με όσο μικρότερη διαφορά, και να κατοχυρωθεί ιστορικά η ''αναβάθμιση'' του κόμματος του. Ένας Σύριζα παραδοσιακά στο 3-4 τα εκατό με μπροστινό αυτόν πρωταγωνιστεί πλέον. Όπως το ΠΑΣΟΚ κόμμα αρχηγικό, πιο σωστά προσωπικό, αντικατέστησε την Ένωση Κέντρου, έτσι και ο σύριζας έσβησε το ΠΑΣΟΚ. Αυτό θα καταγραφεί στις προσεχείς εκλογές. 
 
Και ο Τσίπρας, που μ' αυτόν ένα κόμμα που περισσότερο λειτουργούσε ως κλαμπ ιδεών με συνιστώσες, θα... συνεχίσει στην ίδια ρότα. Θα διώξει από το Ι.Χ. κόμμα του τα στελέχη που δυσφορούν σήμερα, αλλά είναι τουμπεκιασμένα. Τα λαμόγια της αριστεράς που κάνουν σήμερα το καρόιδο για τους συμβιβασμούς του Τσίπρα, αλλά αύριο, όταν χάσει κυβικά ο σύριζας και μειωθούν οι βουλευτές, τότε θα κάνουν κριτική από αριστερά. 
 
''Σημαδεμένοι'' είναι οι αντιρρησίες του σύριζα και δεν τους θέλει στα πόδια του ο Τσίπρας, Αυτός τραβάει προς τα δεξιά, αυτοί ας πάνε στον Λαφαζάνη, να πεινάσουν. Να μείνουν ρέστοι κομματικά. Να εξαφανιστούν πολιτικά.

 Διαβάστε ακόμα:

 

ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΑΥΡΩΣΑΝ