ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ... ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ, ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΚΟΜΜΑΤΩΝ

 

Ο Τσίπρας ο ψεύτης λέει: ''Είμαστε με τους πολλούς, όχι με τους λίγους''. Πόσα ψέματα μετράς στην ατάκα του; Κατ' αρχήν δεν υπάρχει κανένα ''Είμαστε'', υπάρχει το ''Είμαι'', διότι κι αυτός έχει καταργήσει εντελώς το κόμμα του και παίζει μόνος του, προσωπικά, αρχηγικά. Σε πρώτο πλάνο δεν εμφανίζεται ουδείς άλλος, αντιπρόεδρος κυβέρνησης, αντιπρόεδρος Σύριζα, τέλος πάντων κάποιο άλλο στέλεχος της δήθεν αριστεράς.

Παρακάτω. Τι θα πει ''Είμαι με τους πολλούς''; Ασφαλώς ότι επί κυβερνήσεως του ψεύτη οι λίγοι στην Ελλάδα έπαθαν ζημιά και ωφελήθηκαν οι πολλοί. Λέγονται τέτοιες ανοησίες; Εξαρτάται ποιος τις αμολάει και σε ποιους τις αμολάει.

Όσοι αντιλαμβάνονται ότι ζουν στην Ελλάδα, το λέμε γιατί κάποιοι δεν το έχουν πάρει πρέφα, ξέρουν πως το 90% των κατηγορηθέντων ως διαπλεκόμενοι προ Σύριζα, παίζουν πολύ δυνατά με τον Τσίπρα. Όχι, βέβαια, γιατί μυήθηκαν στην αριστερά, αλλά για το συμφέρον της επιχειρηματικής τους δραστηριότητας. Άρα, το σωματείο Τσίπρα αυτούς εξυπηρετεί κι όχι τους... πολλούς.

Από τότε που βγήκαν οι λάσπες υπάρχουν οι πολλοί και οι λίγοι. Και το οικονομικό επίπεδο των πολλών περνάει μέσα από την άνοδο στα στάνταρ των ολίγων. Δεν υπάρχει περίπτωση οι πολλοί να πάρουν και μια ίντσα πιο υψηλά, αν δεν καταγραφεί πρόοδος δέκα ιντσών στους λίγους. Άρα, φροντίδα της κυβέρνησης είναι να διευκολύνει, νόμιμα βέβαια, όσο γίνεται περισσότερο τις μπίζνες, διότι έτσι, ΜΟΝΟΝ έτσι ικανοποιούνται καλύτερα οι πολλοί, οι εργαζόμενοι.

Αυτά στον καπιταλισμό. Στον κομουνισμό δεν υπάρχουν πολλοί και λίγοι. Θεωρητικά. Η κοινωνία είναι αταξική. Θεωρητικά. Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει ότι κομουνιστές που έχουν την κυβερνητική ευθύνη σε μια χώρα τα κατάφεραν ποτέ να τους κάνουν όλους ίσους. Όλους ''λίγους'' ή όλους ''πολλούς''. Ο Τσίπρας είναι πρωθυπουργός σε κράτος καπιταλιστικό, κατηγορίας γάμα εθνικής. Τι μαλακίες είναι αυτές για πολλούς και λίγους; Αυτές τις παπαρδέλες να τις πει όταν αποφασίσει να καλέσει τον κόσμο να ξεχάσει την ελεύθερη οικονομία και να αγωνιστεί για τις κολεκτίβες. Και να μπει μπροστάρης ο Τσίπρας μ' όλο το θίασο του κόμματος, αν ο κόσμος, ο λαός που λένε οι πολιτικοί απατεώνες, συμφωνήσει στην κρατικοποίηση των πάντων.

Διαβάστε ακόμα:

ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΕ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ