ΡΙΧΤΕ ΤΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΣΕ ΣΑΚΟ ΜΕΣΑ ΜΕ... ΠΟΝΤΙΚΙΑ

 

''Το μεγάλο πρόβλημα στο Δήμο μας είναι η συγκομιδή των σκουπιδιών''. Το λένε και δεν ντρέπονται. Αυτοί που είναι δήμαρχοι, που είναι άμεσοι συνεργάτες του δήμαρχου και κατεβαίνουν πάλι υποψήφιοι.

Αφήστε, ρε, τα υψηλά ιδεώδη και τα μεγάλα αγγούρια της Ελλάδος, και τα όνειρα για την Ευρώπη των... λαών. Δεν είναι άξιοι να διαχειριστούν τα χειροπιαστά, όχι τα... ονειρικά προβλήματα της τοπικής τους κοινωνίας. Και το ρίχνουν στο γνωστό κόλπο, προκειμένου να δώσουν ένα... ιδεολογικό στίγμα και να περάσουν ένα... μήνυμα πολιτικό ψάξε βρες.

Ρε, χαμένα κορμιά, η δουλειά του δήμου είναι πρώτα να μαζεύει τα σκουπίδια και δεύτερον να μην χρεώνει τον δημότη με παραπανήσια έξοδα. Μια δουλειά που κοστίζει εκατό ευρώ π.χ. να φαίνεται ότι κόστισε χίλια και 2.000 ευρώ στο δήμο, και δουλειά δεν έγινε.

Συνέβη στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές. Στο δήμο Καισαριανής ακυρώθηκαν και επαναλήφθηκαν μετά από έξι μήνες, Δεκέμβριο του 2014. Για τις ανάγκες της επαναληπτικής διαδικασίας χρειαζόντουσαν εξήντα (αριθμός 60) εκλογικοί σάκοι, για τα ψηφοδέλτια. Φοβερά πράγματα, κύριε.

Πόσους σάκους, λες, παράγγειλε το υπουργείο εσωτερικών; Πες ένα νούμερο. Θέλανε 60 σάκους για να γίνει η δουλειά και πόσους, λες, αγόρασαν, 67, 55, 84, πόσους λες. Πουτάνα Ελλάδα, γι' αυτό δεν θα πεθάνεις. Το υπουργείο παράγγειλε 50.000 εκλογικούς σάκους. Δεν λέω, μη με πούνε χυδαίο, που τους έβαλαν τους 49.940 σάκους.

Διαβάστε ακόμα:

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΦΤΩΧΑ... ΚΟΜΜΑΤΑ