Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΑΣ... , ΕΓΙΝΕ ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΑΙ Η ΦΩΦΗ

 

Ποιος είναι ο Καμίνης μπροστά στον Βενιζέλο; Ο τίποτας είναι. Ποιος είναι ο Βενιζέλος; Το Νο 1 άτομο στην πολιτική ζωή της Ελλάδος σήμερα. Μακράν. Χωρίς υπερβολή οοοοοόλοι άλλοι, από Τσίπρες και Μητσοτάκηδες, Παπανδρέου και Καραμανλήδες, είναι προσκοπάκια αν τους συγκρίνουμε με τον χοντρό. Το πιο βαρύ κεφάλαιο της πολιτικής Ελλάδος.

Και η κυρία μηδέν στο πηλίκον αποφασίζει να βάλει επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του κινάλ τον Καμίνη. Υπ' όψιν ότι στην πρώτη θέση στο Επικρατείας το κάθε κόμμα βάζει την πιο βαρειά προσωπικότητα που διαθέτει. Είναι ταυτότητα, είναι η βιτρίνα αυτή η θέση. Και η κυρία Φώφη της... δημοκρατικής παράταξης με ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ απόφαση λέει στους Έλληνες ''Δεν τον έχω ανάγκη τον πρώην πρόεδρο του κόμματος''.

Το κορίτσι την είδε αρχηγός. Θαρρεί ότι το κινάλ είναι στα επάνω του, ότι στις εθνικές εκλογές θα πάρει μεγαλύτερο ποσοστό, και δεν θέλει όλη τη... δόξα δική της. Χωρίς Βενιζέλο θα πάθει ζημιά το κινάλ. Οι ψηφοφόροι του πρώην ΠΑΣΟΚ είναι πιο βαμμένοι πασοκτσήδες από την... αρχηγό, δεν είναι ψηφοφόροι του Σύριζα, περνούσαμε απ' έξω και μπήκαμε μέσα, είδαμε ότι δεν σας γουστάρουμε και αύριο σας γυρίζουμε την πλάτη.

Όπως δεμένοι με το ΚΚΕ είναι οι ψηφοφόροι του, έτσι κι αυτοί που έχουν απομείνει στο πρώην ΠΑΣΟΚ, που πήρε όνομα να μοιάζει με φάρμακο αντιπυρετικό. Εδώ είμαστε κι εδώ είσαστε. Θα δείτε τι θα πάθει το κιναλ με... Καμίνη, που δεν βγήκε ευρωβουλευτής. Τι ζημιά περιμένει το κόμμα της Φώφης όταν λανσάρει αμμόλοφο και σνομπάρει τα Ιμαλάια.

Διαβάστε ακόμα:

ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΤΡΥΠΩΝΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ