ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ BREXIT Μ' ΕΝΑΝ ΚΛΟΟΥΝ

 

Κι ύστερα μας ζαλίζουν τον έρωτα περί δημοκρατίας και κυρίαρχου λαού. Ότι στη δημοκρατία αποφασίζει η πλειοψηφία και άπαντες σέβονται το αποτέλεσμα της κάλπης. Φούμαρα είναι όλα αυτά. Μαλακίες σκέτες.

Οι Άγγλοι κλήθηκαν να ψηφίσουν τον Απρίλιο του 1975, αν θα αποχωρήσουν ή όχι από την ΕΟΚ. Ο γίγαντας αγγλικός λαός, όλοι οι λαοί είναι γίγαντες, αποφάσισαν με 67% να μην τα σπάσουν με τους Ευρωπαίους εταίρους. Γιατί επανελήφθη το δημοψήφισμα τον Ιούνιο του 2016;

Λες ότι τα πράγματα άλλαξαν, διαφοροποιήθηκε η Ευρωπαϊκή Ένωση, και έτσι υπάρχει μια δικαιολογία. Παρακάτω. Πέρασαν ήδη περισσότερο από τρία χρόνια που ψηφίστηκε το British exit (Brexit), η βρετανική έξοδος, με 52%, κι όμως το πράμα δεν προχώρησε. Ακόμα το... συζητάνε, μάλιστα έχει εξελιχθεί η υπόθεση σε πολιτικό θρίλερ. Δηλαδή; Την βούληση του λαού την έχουν γραμμένη.

Και βάλανε πρωθυπουργό έναν κλόουν, ο Mr. Bean του Βρετανού κωμικού ηθοποιού Ρόουαν Άτκινσον είναι πολύ πιο σοβαρός από τον γελοίο Μπόρις Τζόνσον. Για να αποτύχει οριστικά το Brexit, και να ρίξουν σ' αυτόν την ευθύνη. Τη μη πραγματοποίηση της λαϊκής εντολής.

Διαβάστε ακόμα:

Η ΒΟΛΤΑ ΣΤΟ ΑΣΠΡΟ ΣΠΙΤΙ