ΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΤΥΠΗΜΑ ΣΕ... ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ

 

Μόλις 20 λεπτά από την απογείωση το Boeing 767 ένας αεροσυνοδός ενημερώνει ότι το αεροσκάφος δεν βρίσκεται στον έλεγχο του κυβερνήτη, το λόγο έχουν αεροπειρατές. Στις 8 το πρωί, από το αεροδρόμιο της Βοστώνης με προορισμό το Λος Άντζελες ήταν η πτήση. Στις 8 και 24 λεπτά τρομοκράτης απευθύνεται στους 92 επιβάτες, χωρίς να γνωρίζει ότι ακούγεται από τον Πύργο Ελέγχου:

- Μην ανησυχείτε, θα επιστρέψουμε στο διεθνές αεροδρόμιο Μπόστον και απ' εκεί με άλλη πτήση θα πάτε στο Λος Άντζελες...

Το 20 ετών αεροπλάνο με ταχύτητα 800 χιλιομέτρων στις 8 και 46 λεπτά στουκάρει ανάμεσα στο 92ο και 93ο όροφο του ουρανοξύστη του Παγκόσμιου Κέντρου Εμπορίου στη Νέα Υόρκη και τυφλά σκορπάει το θάνατο σε αμέτρητους ανθρώπους.

Άλλο Boeing 767, με 65 επιβάτες, επίσης από Βοστώνη για Λος Άντζελες τρία λεπτά μετά τις 9 το πρωί της ίδιας μέρας, 11 Σεπτεμβρίου, το 2001, κάνει... επίθεση ανάμεσα στο 75ο και 85ο όροφο του δεύτερου ουρανοξύστη. Μόλις ένα λεπτό ενωρίτερα, στις 9.02 είχε αρχίσει η εκκένωση του άλλου Δίδυμου Πύργου, στους οποίους εργάζονται γύρω στους 50.000, ενώ σε 200.000 υπολογίζονται οι καθημερινοί επισκέπτες.

''Οι Ηνωμένες Πολιτείες δέχονται επίθεση!'' ενημερώνουν τον πρόεδρο Τζωρτζ Μπους τον νεώτερο, τη στιγμή που έκανε επίσκεψη σε δημοτικό σχολείο. Οι αρμόδιες υπηρεσίες της πλανηταρχίας δεν άργησαν να διαπιστώσουν ότι το απίστευτο διεπράχθη από την Αλ Κάιντα του Οσάμα Μπιν Λάντεν.

Στο μεταξύ, Boeing 757 με 64 επιβάτες από Ουώσιγκτον για Λος Άντζελες που σηκώθηκε στις 8 και 20 το πρωί της ίδιας μέρας και πλέον πιλοτάρεται από τρομοκράτες, ''πέφτει'' στις 9 και 37 λεπτά σε μια από τις πτέρυγες του Πενταγώνου στην Ουώσιγκτον.

Στις 8 και 41 απογειώνεται Boeing 757 από το Νιούαρκ για Σαν Φρανσίσκο. Οι τρομοκράτες έχουν εντολή να ''πέσουν'' επάνω στον Λευκό Οίκο, αλλά στις 10 και 7 λεπτά κάποιοι από τους 44 επιβάτες, ήδη ενημερωμένοι για τις άλλες τρεις αεροπειρατείες, κάνουν επίθεση στους αλκαίνταϊστές, οι οποίοι τελικά έριξαν το αεροπλάνο στην Πενσυλβάνια. Το τέταρτο, λοιπόν, αεροπλάνο ''απέτυχε'' σύμφωνα με το πλάνο, ίσως διότι έτσι το ήθελε ο Αλλάχ.

Μόνο απίστευτο; Να παρακολουθεί το σύμπαν σε ζωντανή τηλεοπτική εικόνα την Πτώση των Δίδυμων Πύργων, σα σήμερα το 2001. Γιατί να μην είναι στημένη δουλειά! Αμέσως ξεκίνησε η τρομοκρατία ενάντια της τρομοκρατίας. Μετά από ένα μήνα, συγκεκριμένα στις 8 Οκτωβρίου η Αμερική μπουκάρησε στο Αφγανιστάν. Και τον Μάρτιο του 2003 έγινε η εισβολή στο Ιράκ. Και η ''άλλη πλευρά'' δεν σταύρωσε τα χέρια. Βομβιστικές επιθέσεις στην Μαδρίτη Μάρτιος του 2004 και στο Λονδίνο Ιούλιος του 2005.

Τι θα πει ''στημένο'' χτύπημα στους Δίδυμους Πύργους, που σήμερα δεν υπάρχουν, άσχετο αυτό; Κατ' αρχάς βολικό για τις ΗΠΑ προκειμένου να δράσει στρατιωτικά εκτός έδρας και να εξυπηρετήσει την κατανάλωση της πολεμικής της βιομηχανίας, πουλώντας όπλα στις γύρω χώρες κάθε εστίας πολέμου που προκαλούσε στο όνομα της αντιτρομοκρατίας. Ασφαλώς, το έργο δεν στήθηκε, αν πράγματι στήθηκε, αφού πρώτα Αμερικάνοι πράκτορες ''διείσδυσαν'' στην Αλ Κάιντα. Αυτά γίνονται μόνο στο σινεμά.

Τα μεγάλα στησίματα επιτυγχάνονται χωρίς άμεση συμμετοχή πρακτόρων ή κατασκόπων. Απλά, με τις σωστές κινήσεις της μιας πλευράς ''εξωθείται'', ''υποχρεώνεται'' η άλλη πλευρά να αντιδράσει έτσι που στη συνέχεια να δικαιολογεί την εκτέλεση του προγραμματισμού της πρώτης πλευράς. Η Αλ Κάιντα, δηλαδή, με το κορυφαίο τρομοκρατικό χτύπημα της αιωνιότητας στην καρδιά της πλανηταρχίας και με 2.997 νεκρούς, έλυσε τα χέρια των ΗΠΑ να σώσουν τον κόσμο, να τον προστατεύσουν από τους ισλαμιστές που θυσιάζονται με το όνομα του Αλλάχ στο στόμα.


Διαβάστε ακόμα:

ΣΙΚΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΙΝ ΛΑΝΤΕΝ