ΤΟΥΣ ΞΕΦΤΥΛΙΣΕ ΟΛΟΥΣ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ

 

Η βρωμόφατσα ο Ερντογάν. Αηδιαστικός. Κυρίως άσχημος. Κακάσχημος. Φάτσα που δεν την παρουσιάζεις στον επισκέπτη. Τον κρύβεις. Δεν θα του δώσεις γραφείο στην εταιρεία, δεν θα τον κάνεις πλασιέ. Μακριά. Στο υπόγειο και να απασχολείται σε ώρες νυχτερινές.

Και τον λένε σουλτάνο. Είναι πράγματι σουλτάνος. Όπως όλοι οι εκλεγμένοι δημοκρατικά κυβερνήτες χωρών, οι οποίοι και ''δημοκρατικά'' κάνουν το κουμάντο. Ασκούν σαν κανονικοί σουλτάνοι τα καθήκοντα τους.

Δεν κατάλαβα. Σουλτάνος, καπετάν ένας είναι ο Ερντογάν, και δεν είναι ο Τραμπ, ο Μακρόν, ο Μητσοτάκης, ο όποιος πρωθυπουργός ή πρόεδρος εκλεγμένος; Όσο ρωτάει τον λαό π.χ. για να ξεκινήσει πόλεμο ο Ερντογάν, άλλο τόσο ρωτάει ο Πούτιν και ο Τραμπ. Δεν υπάρχουν δημοκρατικές διαδικασίες. Όλα είναι στην απόφαση του ενός.

Πέρα απ' αυτό. Ο ασχημάντρας Ερντογάν τους καραξεφτύλισε. Όλους. Έκανε του κεφαλιού του και στη μπούκα στην Συρία τους έγραψε κανονικά, άπαντες. Τι να την κάνω την καταδίκη των Ευρωπαίων για το νταηλήκι του σουλτάνου σε ξένη επικράτεια. Μπορούν να τον σταματήσουν; Αυτό έχει σημασία. Και οι μεγάλοι της Ευρώπης το παίζουν... αλά ελληνική κυβέρνηση, που μας τα ζαλίζει με τις δίχως τέλος διαμαρτυρίες για την τουρκική προκλητικότητα.

Διαβάστε ακόμα:

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΧΑΡΙΣΜΑ