ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΝ ΣΥΓΧΩΡΟΥΝ, ΟΠΩΣ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ;

 

Το 2016 τον πιάσανε στα πράσα, μάλλον πιάστηκε διότι τον κάρφωσε ένας από τους εραστές μιας νύχτας, με τους οποίους έκανε σεξουαλικές ακρότητες, μάλιστα χωρίς προφυλάξεις. Η γυναίκα του τότε τον συγχώρησε, κι αυτό δεν είναι απλά ύποπτο, σίγουρα δεν την τιμάει την κυρία, μητέρα δυο παιδιών με τον σκανταλιάρη σύζυγο, πάντα με άντρες άγνωστους του.

Ο Keith Vaz γεννήθηκε Νοέμβριο του 1956 και από τα 31 του είναι βουλευτής στο Ηνωμένο Βασίλειο. Του Εργατικού κόμματος, άσχετο αυτό. Βουλευτίνα από το 2019, επίσης των εργατικών, είναι και η αδελφή του Valerie Vaz. O οργιαστικά ομοφυλόφιλος Κηθ Βαζ παντρεύτηκε στα 37 αλλά έκανε σταθερά ''διπλή ζωή'' πίσω από την πλάτη των ψηφοφόρων του. Μην τους βγάζουμε απ' έξω. Μόνο παράλογο δεν είναι να έχει την απαίτηση ο πολίτης να γνωρίζει τι σόι είναι αυτός που ψηφίζει.

Πάλι έγινε ρεζίλι των σκυλιών ο Άγγλος βουλευτής, ο οποίος την έβρισκε οπωσδήποτε με ναρκωτικά με τρίο το λιγώτερο. Ήθελε στην καθησιά του τουλάχιστον τρεις πάρτνερ. Και συνήθως νοίκιαζε νέους από την ανατολική Ευρώπη, που ζούσαν στο Λονδίνο.

Το 2016 που πρωτόγινε το σκάνδαλο ο Βαζ που έκρυβε την αληθινή του ταυτότητα, ξάπλωσε με δυο Πολωνούς. Ο ένας μετά από μέρες τον είδε στην τηλεόραση και σκέφτηκε να εκμεταλλευτεί την περίπτωση. Να βγάλει φράγκα ''πουλώντας'' στην εφημερίδα Sunday Mirror το βίντεο που είχε τραβήξει τη βραδιά με τον ''πλασιέ πλυντηρίων'', όπως του είχε συστηθεί ο βουλευτής. Ο οποίος στο κρεβάτι ζητούσε από τους Πολωνούς να τον αποκαλούν bitch. Ότι είναι ''σκύλα''.

Φάτσα υπεράνω υποψίας ο 63χρονος Κηθ Βαζ. Από κάτι τέτοιους την πατάς, ούτε καν φαντάζεσαι ότι ο τύπος, που μοιάζει με επίτροπο εκκλησίας, είναι ικανός για τρέλες πισωγλέντικες. 

Διαβάστε ακόμα:

ΜΑΣ ΕΜΑΘΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΒΙΒΛΙΑ