ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ... ΣΕΞ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΥΣ

 
Το ξέρουν πια και οι τοίχοι. Σεξ άγριο και μέχρι λιποθυμίας δεν γίνεται ανάμεσα σε δύο συζύγους. Μην πούμε τα γνωστά. Τα χιλιοειπωμένα και αναμφισβήτητα. Όσο κι αν αγαπιούνται δύο παντρεμένοι, όσο κι είναι καψούρηδες ο ένας για τον άλλον, το γλυκό θα το φάνε συμβατικά. Θα πέσει στη ρουτίνα το πράμα. Το πλάνο αλλάζει όταν πρόκειται για παράνομο ζευγάρι, για δυο άτομα που παίζουν εκτός γάμου, εκτός μόνιμης σχέσης. Τότε θα μιλήσει η χορογραφία των σωμάτων εραστή και ερωμένης. 
Υπάρχει κόμμα στην Γερμανία, και το όνομα αυτού είναι Die Partei, δηλαδή Το Κόμμα. Φοβερά πράγματα. Ιδρύθηκε τον Αύγουστο του 2004 από τους συντάκτες του σατιρικού περιοδικού ''Ο Τιτανικός''. Στις πρώτες εκλογές που έλαβε μέρος, στις ευρωεκλογές του 2004 κατάφερε και έβγαλε μια έδρα. Είναι το πρώτο κόμμα στην Ιστορία που εξέλεξε ευρωβουλευτή. Το πρώτο, κατά δήλωση τους, σατιρικό κόμμα. Της πλάκας, δηλαδή. Ελάτε να γελάσουμε, δηλαδή. 
Στη συνέχεια, το Die Partei κατέβηκε στις ομοσπονδιακές εκλογές (2005, 2009, 2013 και 2017), αλλά και στις περισσότερες κρατικές και δημοτικές εκλογές, με καλύτερα αποτελέσματα σε κάποιες περιοχές του Βερολίνου και του Αμβούργου. Στη φώτο η εκλεγμένη στην Καρσλούη Rebecca Ansin.
Παθιασμένο σεξ οικογενειακό. Άνδρας και γυναίκα, ομως σύζυγοι, δίνουν τα ρέστα τους στο κρεβάτι. Αυτό είναι το θέμα σε προεκλογικό σποτ του κόμματος ''Το Κόμμα''. Κάνουν επανάσταση οι άνθρωποι, αλλά για ποιο αληθινό επαναστατικό πνεύμα να γίνεται λόγος με αξιοπιστία, όταν η κυβέρνηση και η αντιπολίτευση δεν δεσμεύονται, ότι θα βάλουν φωτιά στα σεντόνια των παντρεμένων; Μιλάμε σοβαρά. Πολύ σοβαρά.
Το Die Partei στην προεκλογική του καμπάνια έβαλε το ζητούμενο. Το απραγματοποίητο. Υποσχόμεθα, αν εκλεγούμε, να πολιτευθούμε με τέτοιο τρόπο ώστε να οργιάζει η συνουσία, με δονητή κι όχι, ακόμα και στους έγγαμους. Στην πραγματικότητα το εν λόγω γραφικό κόμμα σαρκάζει όλα τα δήθεν κυριλάτα κόμματα που παραμύθι φούρναρης υπόσχονται πράγματα τα οποία είναι αδύνατον να υλοποιήσουν.
Διαβάστε ακόμα:
ΤΙ ΕΔΕΙΞΕ ΤΟ VAR ΓΙΑ ΤΟ... ΑΣΥΛΟ