ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΑΛΕΞΗΔΕΣ ΦΤΑΙΕΙ

 

Αυτό δεν καταπίνεται. Έδω και μια εβδομάδα κοπανάνε τον ευρωβουλευτή του Σύριζα ηθοποιό Αλέξη Γεωργούλη. Επειδή, λέει, έκανε μια ομιλία στην ευρωβουλή και δεν ήξερε τι έλεγε. Λες και οι παριστάμενοι παρακολουθούσαν την πρόβα ηθοποιού γάμα εθνικής σε μονόλογο θεατρικού κειμένου. Ρεζίλι έγινε ο Έλληνας ευρωβουλευτής. Διαφωνώ ''κάθετα'', όπως θα έλεγε πολιτικοποιημένος σχολιστής της πλάκας.

Γιατί να φταίει ο κύριος Γεωργούλης κι όχι το κόμμα που λάνσαρε υποψήφιο για την Ευρωβουλή τον καλλιτέχνη. Μόνο; Γιατί να μη φταίνε οι μη αριστεροί οπαδοί του Σύριζα που ψήφισαν τον Γεωργούλη; Αντιληπτό, ότι ο κανονικός αριστερός συνεχίζει να κυκλοφορεί και με τα δυο του χέρια. Γιατί αν το έριχνε στον... Γεωργούλη, καλύτερα να έκοβε το ένα χέρι του.

Μην τρελαθούμε, ότι όσοι ψήφισαν Σύριζα είναι αριστεροί. Αν συνέβαινε αυτό, τότε δεν είναι κορόιδο ο Τσίπρας να προχωράει σε ''διεύρυνση'' προς το... κέντρο.

Επί του θέματος. Είναι ο απόλυτος λαϊκισμός να γελοιοποιούν τον Αλέξη Γεωργούλη, έναν άσχετο με το αντικείμενο πολιτική και εντελώς ανεύθυνο σχετικά με την ευθύνη του στην εκπροσώπηση των εθνικών συμφερόντων. Μη ξεχνάμε! Ο Γεωργούλης έγινε βουλευτής στην Ευρώπη με τις ψήφους 117 χιλιάδων Ελλήνων. Άί σιχτίρ, λοιπόν.


Διαβάστε ακόμα:

''ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!... ''. ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ;