ΤΙ ΔΙΑΟΛΟ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΗ!

 

Ο Μητσοτάκης κατ' ευθείαν στον Λευκό Οίκο. Συνάντηση με τον πλανητάρχη Τραμπ. Η Τουρκία το 'χει παρατραβήξει, από το 1821 πρώτη φορά τόσο πολύ και για εβδομάδες διαρκώς. Τι να κάνει η Ελλάδα απέναντι στον πιο ισχυρό εχθρό; Τι άλλο παρά να απευθυνθεί στο μεγάλο αφεντικό, τις ΗΠΑ.

Η Ελλάδα έχει δέκα ντουφέκια και 17 σπαθιά, η Τουρκία έχει 20 ντουφέκια και 52 γιαταγάνια. Μεγάλη η διαφορά στη δύναμη στρατιωτικής ισχύος και πυρός. Και οικονομικά η μικρή Ελλάδα προέρχεται από δεκαετή μνημονιακή ''κατοχή''. Επόμενο, λοιπόν, είναι ο κυβερνήτης της χώρας, επειδή δεν παει άλλο και δεν ξέρεις τι ξημερώνει αύριο με τον Ερντογάν, να ζητήσει στα ίσα, χωρίς μιάου μιάου να αναλάδει τις ευθύνες της η πλανηταρχία.

Είμαστε σύμμαχοι ή όχι, κύριε πρόεδρε των ΗΠΑ, που είσαι και ο αρχηγός στο ΝΑΤΟ. Τι σόι κωλοσυμμαχία και συμμαχητές είμαστε στο ΝΑΤΟ με την Τουρκία, όταν δεν περνάει μέρα και ο Ερντογαν δεν έχει σταματήσει να απειλεί. Για κόψε του το βήχα, εσύ ο γαμάω της Αμερικής, που το παίζεις προστάτης της παγκόσμιας ισορροπίας.

Τον ξεπουπουλιάσανε στην πατρίδα του τον ''Πολάκη της Βουλγαρίας'' Μπόικο Μπορίσωφ, που είναι πρωθυπουργός, διότι αγόρασε F-16 από τον Τραμπ σε κόστος που αποφάσισαν οι Αμερικάνοι. Και ο υπουργός της Άμυνας παραδέχθηκε πως το 2018 η Βουλγαρία τριπλασίασε το δημόσιο κόστος για τις δαπάνες στην αγορά πολεμικού υλικού. Για ποιο λόγο,ρε; Μόνη της η Βουλγαρία είναι σε θέση να αντιμετωπίσει εχθρό; Όχι, βέβαια, αν μιλάμε σοβαρά και δεν κλάνουμε ανέκδοτα.

Η Αμερική πουλάει όπλα, φρεγάτες και μαχητικά αεροπλάνα. τανκ και πυράυλους, αλλά έχει και υποχρέωση στις μοκρές χώρες που τις ''μανατζάρει'', που τις πίνει το αίμα σα σύμμαχοι στο ΝΑΤΟ. Και ο νταβατζής έχει τις ευθύνες του απέναντι στην πουτανα, όχι μόνο να της τα παίρνει, διαφορετικά να την σαπίζει στο ξύλο. Και ο μαφιόζος τα παίρνει νταηλήκι από τα μαγαζιά της νύχτας, αλλά καθαρίζει αν κάποιος άλλος αμφισβητεί την εξουσία του στην περιοχή του.

Διαβάστε ακόμα:

ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ, ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ