ΒΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ... ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ

 

Αστυνομική βία. Απαράδεκτο. Για να κάνει καλά τη δουλειά της η αστυνομία οφείλει πρώτα να κερνάει καφέ, να προσφέρει και τσιγάρο στην περίπτωση που ο κακαποιός είναι καπνιστής, και με το σεις και το σας να εκτελεί το καθήκον της. Μπάτσοι είναι, εκπρόσωποι του νόμου, όχι της παρανομίας, του υποκόσμου.

Αστυνομική αυθαιρεσία, όχι μόνο βία. Και αστυνομικός αυταρχισμός. Λέξεις που οι πολιτικοποιημένοι τις ρίχνουν με το κιλό στην καθημερινότητα μας. Βαράς την αστυνομία; Είσαι με το καλό, διότι η αστυνομία είναι με το κακό.

Μέχρι πότε θα ταυτίζουν την αστυνομία με το κακό. Με τα ξεπουλημένα κόμματα πρώτα στους Άγγλους και μετά στους Αμερικάνους. Με το κράτος που έστελνε εξορία τους αριστερούς. Με το παρακράτος που δολοφόνησε τον Γρηγόρη Λαμπράκη. Μέχρι πότε; Μέχρι του αγίου Ποτέ. Μέχρι τότε. Με ποιο άλλο καλύτερο τρόπο θα... δηλώνουν τη διαφορετικότητα τους οι αριστεροί;

Το θέμα, και μιλάμε σοβαρά, είναι ψυχικό, χρήζει ψυχιατρικής μελέτης, γιατί ο αριστερός τα βάζει με την αστυνομία. Έχει ανάγκη ο αριστερός να ξεχωρίζει απ' εκείνον που θεωρεί δεξιό. Και για να πείσει ότι είναι αριστερός, πρώτα τον ίδιον τον εαυτό του, τα βάζει με την... αστυνομία. Η οποία αστυνομία, όπως σε κάθε χώρα, είναι όργανο κρατικό. Κι αν το κράτος είναι βρώμικο και ελεεινό, βρώμικη και ελεεινή είναι και η αστυνομία.

Ο αριστερός δεν ασχολείται αν το αριστερό κράτος στέλνει εξορία πολίτες, τους φυλακίζει ως αντιφρονούντες, τους βασανίζει, τους ρουφιανεύει. Η αγωνία του δήθεν αριστερού είναι να τα βάζει με την αστυνομία του θεωρούμενου δεξιού καθεστώτος, διότι έτσι θαρρεί ότι πολιτικά... αυτοδικαιώνεται. Να, γιατί οι αριστεροί, που έδειξαν την κλάση τους στα χρόνια της διακυβέρνησης Σύριζα, καταδίκασαν την αστυνομία ακόμα κι όταν εφαρμόζει το νόμο. Όταν εμποδίζει την οχλοκρατία σε δημόσιο δρόμο, όταν επεμβαίνει στις καταλήψεις κτηρίων, δηλαδή εκτός των άλλων και σε εστίες κινδύνου για τη δημόσια υγεία.

Διαβάστε ακόμα:

ΣΤΟΝ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΘΑ... ΞΕΒΑΨΟΥΝ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΟΥ