ΤΟΝ ΠΗΡΕ Η ΚΑΤΩ ΒΟΛΤΑ

 

Ρε, παιδιά, εκείνο το σαματατζήδικο παιδί γιατί χάθηκε από την πιάτσα, ποιος ξέρει να μας το πει κι εμάς; Λέω για εκείνον τον Αλέξη Τσίπρα που δεν ακούγεται και ό,τι βάζει στο στόμα του είναι άνοστες και ξεραμένες πατάτες. Τι άλλο να μας πει; Έμεινε χωρίς αφήγημα που λένε και οι κουλτουριάρηδες.

Έτσι είναι. Δεν έχει τίποτα το άξιο λόγου να προστέσει στην παρέα ο φίλος ο χαμένος στο διάστημα και αμολάει κουταμάρες. Είναι εκτός τόπου, χρόνου και όχλου. Τον έχει πάρει η κάτω βόλτα, καταρρέει το παιδί και για να διασωθεί συνεχίζει το παιχνίδι, να κάνει... ''διεύρυνση'' στο κόμμα ή ''μετασχηματισμό''.

Η κατάντια. Ένα από τα δυο, να αλλάξει φυσιογνωμία το κόμμα, να σταματήσει αυτό που υποτίθεται ήταν, για να μπαίνει πάλι πελατεία στο μαγαζί. Που θα συνεχίσει να πουλάει σπασμένα όνειρα, σάπιες ελπίδες. Πήραμε την κάτω βόλτα, όμορφη Παναγιώτα...

Αν γινόντουσαν σήμερα εκλογές ο Μητσοτάκης σίγουρα θα έπαιζε στο γήπεδο του Σύριζα. Μ' αυτό που έχουν ξεσκιστεί να μας ζαλίσουν οι συριζαίοι, διότι δεν έχουν τίποτα άλλο να πουν. Με την αστυνομική βία. Υπέρ των καταλήψεων και των κουκουλοφόρων ο Τσίπρας, ενάντιος με τις καταστροφές των αντιεξουσιαστών ο Μητσοτάκης.

Διαβάστε ακόμα:

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ