ΠΟΙΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΡΝΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

 

Οι παοκτσήδες μια ζωή μας τα είχαν ζαλίσει για το κράτος της Αθήνας. Όσα χρόνια είχαν πέσει στην μαύρη πείνα οι γάβροι, τη δεκαετία που δεν έβλεπαν πρωτάθλημα ούτε με κυάλια νυχτός, μιλούσαν κι αυτοί για το κράτος του Παναθηναϊκού. Κι όχι μόνο τότε, πάντα για τον Ολυμπιακό ο Παναθηναϊκός ήταν περισσότερο ισχυρός στο παρασκήνιο. Μιλάμε για εντελώς γελοία κατάσταση. Μια χώρα που ακόμα δεν έχει αποκτήσει κρατική εξουσία αξιόπιστη από το 1821, με συνέπεια να βγαίνουν στο κλαρί αυτές οι γραφικότητες.

Όποιος αυτοχαρακτηρίζεται, δικαίως και αδίκως άσχετο, ως αδικημένος και κυνηγημένος, βλέπει το φάντασμα του κράτους ή του παρακράτους στον αντίπαλο. Γιατί; Γιατί κλάνει το γατί. Επειδή δεν υπάρχει πράγματι κράτος. Αν υπήρχε όλοι αυτοί που απειλούν και δυσφημούν θα πλήρωναν την τζάμπα μαγκιά τους.

Όπως ο κύριος Δημήτρης Γιαννακόπουλος, που έβγαλε κιόλας το αποτέλεσμα στο ντέρμπυ, λέει, ''του ελληνικού κράτους'' από τη μια και από την άλλη ''του κράτους του Ολυμπιακού''. Σημειώσατε 2, προβλέπει ο πρόεδρος του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού.

Αγώνας βόλεϋ Ολυμπιακού- Παναθηναϊκού, που δεν απασχολεί περισσότερους από 500 Έλληνες πολίτες και το έκαναν ροντέο, να το μάθει όλη η οικουμένη. Αν πειραχτεί και μια τρίχα ανθρώπου της αποστολής μας να παραιτηθούν αμέσως υπουργοί, προειδοποίησε ο κύριος Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Ποιος να πειράξει κάποια τρίχα και σε ποιο σημείο του σώματος ανθρώπου του... εχθρού; Κάποιοι αληταράδες του Ολυμπιακού. Ποιοι άλλοι; Όπως αληταράδες του κερατά είναι κάποιοι που θεωρούνται οπαδοί του Παναθηναϊκού και κάνουν τις δικές τους αλητείες. Για να πιάσουμε το νόημα του πράγματος. Η Ελλάδα γίνεται πουτάνα στην Ευρώπη επειδή κάνουν το παιχνίδι τους κάποιοι αληταράδες, με τις ευλογίες κι όχι των… ηγετών των ομάδων.

Διαβάστε ακόμα:

ΠΑΣΟΚΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ