ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ, ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΑΤ ΕΧΟΥΜΕ

 

Άνδρες των ΜΑΤ με πολιτικά έκαναν χρήση χημικών, πήδηξαν τα προστατευτικά κάγκελα, και έκαναν απρεπείς χειρονομίες στον κόσμο. Και πλάκωσαν τις βρισιές, αποκαλούσαν «τουρκόσπορους» το συγκεντρωμένο πλήθος στη Χίο. Κι ακόμα έσπαγαν ό,τι έβρισκαν μπροστά τους.

Αυτά τα τρομερά συνέβησαν, λένε. Και τούτο το αίσχος έχει καταγραφεί σε βίντεο. Το ζήτημα, όμως, λέω εγώ, δεν είναι αυτά που έγιναν αλλά το πως μεταδίδεται το γεγονός. Με ποιο πνεύμα. Από τα κόμματα και τα μήντια.

Οι μπάτσοι είναι γουρούνια και δολοφόνοι. Αυτό είναι το πνεύμα των ΜΜΕ και των κομμάτων, που δικαιώνει αναρχικούς και μπαχαλάκηδες.

Αυτοί είμαστε, αυτούς τους αστυνομικούς έχουμε. Αυτή είναι η μαύρη αλήθεια. Και δεν έχουμε δικτατορία, στρατιωτικό ή αστυνομικό καθεστώς. Αυτά τα κόμματα ψηφίζουμε, δεξιά τάχα μου, κεντρώα, αριστερά, αυτές οι κυβερνήσεις μας εκφράζουν, έτσι εκπαιδεύουμε, με τις συμβουλές ή όχι του ξένου παράγοντα, τα σώματα ασφαλείας.

Αν θέλουμε αλλοιώς τα ΜΑΤ, τότε πρώτα να αλλάξουμε ως πολίτες, και επειδή παίζουμε δημοκρατικά, να ζητάμε με τη ψήφο μας να αλλάξουν και τα κόμματα τα οποία ως κυβέρνηση και ως αντιπολίτευση έχουν την ευθύνη λειτουργίας και συμπεριφοράς των μπάτσων.

Διαβάστε ακόμα:

ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ''ΚΑΚΙΑ ΑΡΡΩΣΤΙΑ''