ΧΑΔΙ Η ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ

 

Έκλεισαν οι εκκλησίες. Ποιος να το έλεγε αυτό. Βάρεσε απαγόρευση κυκλοφορίας. Αδιανόητα πράγματα. Δικτατορικά. Κι όμως επιβεβλημένα. Απαραίτητα. Κι όλα νόμιμα. Με κυβερνητικές αποφάσεις με τη συναίνεση της συντριπτικής πλειοψηφίας του κόσμου.

Η συμμορία ήταν οργανωμένη. Διέθετε ασύρματους πομποδέκτες συντονισμένους με τη συχνότητα της αστυνομίας. Όπως οι προχωρημένοι γκάγκστερ στην Αμερική, που τα βλέπουμε στο σινεμά και δεν τα θεωρούμε υπερβολές. Κακοποιοί είναι αλλά δουλεύουν μελετημένα, προσεκτικά και χτυπάνε επιλεγμένους στόχους.

Έτσι που λες με την ''ομάδα εργασίας'' της Βορείου Ελλάδος τριών Ελλήνων και δυο Αλβανών, ποτέ δεν λείπουν από το έργο οι Αλβανοί. Τους πιάσανε τελικά και οι μπάτσοι βρήκαν τα εργαλεία δουλειάς της συμμορίας. Ηλεκτρονικούς εγκεφάλους Ι.Χ. αυτοκινήτων, που τα έκλεβαν για να τα χρησιμοποιήσουν στις ''επιχειρήσεις'' τους. Στις μπούκες σε σπίτια, σε καταστήματα, σε γραφεία εταιρειών.

Γιατί να μην αλλάξουν οι νόμοι, όπως με τον κορονοϊό, και να γίνουν πιο σκληροί ενάντια στα παλιοτόμαρα που κλέβουν, που καταστρέφουν επιχειρήσεις, που λεηλατούν νοικοκυραίους. Ποιος εκτός από τους κακοποιούς έχει αντίρρηση;

Διαβάστε ακόμα:

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΛΕΙΝΕ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ