ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΑΡΡΩΣΤΙΑ

 

Κόψε φάτσες και βγάλε συμπέρασμα. Τσίπρας πρωθυπουργός ο αααααανετος. Ο πασαααααάς. Πάει αυτό, πέρασε, πέθανε. Δεν βρίσκεται ούτε μια φωτογραφία στο άνετο και στο πασαλήκι από τότε που ο μόρτης έχασε τις εκλογές. Έτσι είναι. Άμα χάσεις την καρέκλα είναι σα να τα έχασες όλα. Και τα μπροστινά και όσα πόνταρες πίσω.

Και ο Μητσοτάκης, σκέτη ποντικομαμή, από τότε που έγινε πρωθυπουργός, έχει άλλη φάτσα. Γιατί έπεσε στα δύσκολα. Όταν διαδέχεσαι κυβέρνηση σύριζα είναι στο πρόγραμμα να ξεκινάς από το μείον μηδέν και από την άλλη να μην πεις κουβέντα ότι παρέλαβες καμμένη γη. Δεν στο επιτρέπουν οι ξένοι, οι δανειστές.

Κι ερχόμαστε στις... εκλογές. Για όνομα, ρε! Κι όμως, και σε εποχή πανδημίας, που κάθε βράδυ, στο τέλος της ημέρας το Νο 1 θέμα είναι ο λογαριασμός που φθάνει, ο λογαριασμός σε νεκρούς και ασθενήσαντες, το σπορ δεν σταματά. Η κουβέντα για πρόωρες εκλογές. Ακόμα κι αυτοί που λένε ότι είναι απαράδεκτο να συζητιέται τέτοιο ζήτημα, αβαντάρουν το σπορ που λέγαμε.

Ποιες εκλογές, ρε, απατεώνες; Να, τι λένε τα γκάλοπ!!! Πόσο αφήνει πίσω τον Τσίπρα ο Μητσοτάκης, και τι ψάρια πιάνουν η Φώφη και ο Βαρουφάκης. Ποιος ασχολείται με τους πεθαμένους! Αν ζουν ή δεν ψόφησαν ακόμα πολιτικά.

Αρρώστια είναι αυτή. Να σαλιαρίζουν με ρεπορτάζ προφητικά και αναλύσεις για κλωτσές αν και πότε θα γίνουν οι πριν της ώρας τους εκλογές. Πόλεμο να μας κάνει ο Ερντογάν, οι δικοί σου την ίδια βιόλα. Πότε κι αν θα στηθούν οι κάλπες.

Διαβάστε ακόμα:

ΟΙ ΤΣΙΟΔΡΕΣ ΣΤΗΝ ΓΗ ΤΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΙΑΣ