Η ΒΡΑΔΥΝΗ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ

 

Τα μισά ποσοστά της ΝΔ πιάνει ο σύριζας και ο εκπρόσωπος του, κάποιος σοβαρός κύριος Χαρίτσης, Αλέξης κι αυτός, μεταξύ σοβαρού και... σοβαρού υποστηρίζει πως στις επόμενες εκλογές θα... κερδίσουν. Αυτό δεν λέγεται αισιοδοξία, λέγεται αλλοιώς. Πως; Όχι αισιοδοξία, πάντως.

Ο Μητσοτάκης είναι στο 40 έως το 45% σύμφωνα με δημοσκοπήσεις πέντε διαφορετικών εταιρειών και ο Τσίπρας στο 20,2 με 23%. Γίνεται να τουμπάρει το πράμα; Από το 32,5% στις προηγούμενες εκλογές ο σύριζας κατέρρευσε τουλάχιστον δέκα μονάδες. Τι είναι εκείνο που θα τον επαναφέρει στη νίκη; Όχι, βέβαια, η αστεία αντιπολίτευση που κάνει.

Να πέσει η τιμή στις μάσκες για τον κορονοϊό. Αυτή είναι η κατάντια του κόμματος της αριστεράς. Δεν έχει τίποτα το ουσιαστικό να πει, να προτείνει σύμφωνα με τις αρχές και τις αξίες της αριστεράς, την οποία εκπροσωπεί πολιτικά και ιδεολογικά. Για να δηλώσει παρών ο Σύριζα την έπεσε στις... μάσκες.

Ποιος Σύριζα; Κόμμα του 4-5% είναι και- μη ξεχνιόμαστε- λόγω χρεοκοπίας της χώρας και των δυο κομμάτων, ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, έγινε κυβέρνηση. Για να πάρει πάλι μπροστά τι πρέπει να γίνει; Να αποτύχει ο Μητσοτάκης. Να μας οδηγήσει σε νέα καταστροφή. Γι' αυτό οι συριζαίοι κάθε βράδυ προσεύχονται να τσακιστεί η κυβέρνηση. Και ό,τι αυτοί εισπράξουν από τη φθορά της ΝΔ. Να αυξήσουν την εκλογική τους δύναμη γι΄ αυτό που οι ίδιοι είναι, γι΄αυτό που λένε ότι είναι, δεν παίζει σε κανένα στόρυ εκλογικής φαντασίας.


Διαβάστε ακόμα:

ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΜΠ, ΡΕ, ΔΕΝ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΑΥΤΟΣ!