ΔΕΝ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΡΕΜΑΣΤΙΝΟΣ, ΤΟΝ ΠΕΘΑΝΑΝΕ

 

Τελικά, ο Κρεμαστινός δεν πέθανε από τον κορονοϊό. Τι λες τώρα; Υγιής εκατό τα εκατό ο πρώην υπουργός προσβλήθηκε από τον κορονοϊό, αλλά καθάρισε μετά από ενάμισυ μήνα στην εντατική. Πέθανε, και δεν είναι ο πρώτος, ούτε θα ΄ναι ο τελευταίος, γιατί μολύνθηκε μέσα σε νοσοκομείο. Αυτό έγινε.

Τραγικό. Να μπαίνει κάποιος στο νοσοκομείο για να θεραπευτεί από την άλφα ασθένεια και να καταλήγει στο νεκροταφείο από άλλη νόσο. Και βάζουμε τα χέρια πάνω στα κάρβουνα. Γιατί χρέωσαν τον Κρεμαστινό μέσα στα θύματα της πανδημίας;

Άλλο ερώτημα, και τα χέρια πιο κοντά στη φωτιά. Πόσοι από τους νεκρούς του κορονοϊού δεν πήγαν από... κορονοϊό. Με έναν πρόχειρο υπολογισμό ούτε οι μισοί. Άρπαξαν το παράσημο, αλλά κατέληξαν διότι είχαν ανοικτούς λογαριασμούς μ΄ άλλα υποκείμενα, όπως τα λένε, νοσήματα.

Άρα; Άρα, κι αυτό δεν είναι αβάντα στις θεωρίες συνωμοσίας, με fake, δηλαδή φουσκωμένα νούμερα νεκρών, ο κόσμος δέχεται με τα χέρια ψηλά τα μέτρα περιορισμού. Την καραντίνα, αλλά και αποπροσανατολίζεται η λεγόμενη κοινή γνώμη από... άλλα θέματα, τα οποία περπάτησαν χωρίς να τα πάρουν πρέφα οι μεγάλες μάζες του κοσμάκη.


Διαβάστε ακόμα:

ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ Ο ΑΝΤΡΕΑΣ ΙΔΡΥΣΕ ΚΑΙ ΤΟ... ΚΙΝΑΛ