ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ

 

Δίνω την αποκλειστική πληροφορία ότι είμεθα στο σωτήριο έτος 2020. Αποκλειστική βεβαίως πληροφορία διότι- με τη συνδρομή των ΜΜΕ- επικρατεί η εντύπωση πως η Ελλάδα παραμένει ακόμα στο σωτήριο προπερασμένο αιώνα. Σε εποχή που το κράτος είχε την υποχρέωση να… σώσει τον αθλητισμό. Να τον βοηθήσει, να τον ενισχύει οικονομικά, να του βρίσκει χώρο για γήπεδο, να του κτίζει γήπεδο, να κλείνει τα μάτια στις βρωμοδουλειές των αθλητικών σωματείων. Κι όταν έγινε ο επαγγελματισμός στον περασμένο αιώνα, το παράνομο και αμαρτωλό κράτος να ενισχύει ξεδιάντροπα τις ανώνυμες ποδοσφαιρικές εταιρείες και να ανέχεται τα οικονομικά τους σκάνδαλα.

Ο κύριος Κώστας Μπακογιάννης δεν εκλέχτηκε δήμαρχος για να σπιτώσει τον Παναθηναίκό, ο οποίος από τον περασμένο αιώνα είναι επιχείρηση, τόσο στο ποδόσφαιρο, όσο και στο μπάσκετ. Ντροπή για τον θεωρούμενο μεγαλύτερο σύλλογο της χώρας με υπεραιωνόβια Ιστορία που ακόμα δεν προσπάθησε καν μόνος του να αποκτήσει δική του στέγη και περιμένει εκβιαστικά από το κράτος να δώσει λύση σε ζήτημα καθαρά ιδιωτικό.

Την ανώνυμη εταιρεία του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού ενδιαφέρει το αν θα έχει ιδιόκτητο γήπεδο. Το ίδιο την ανώνυμη εταιρεία του μπασκετικού Παναθηναϊκού. Μόνο με λογική λαϊκίστικη και πολιτικάντικη του προπερασμένου αιώνα εκπρόσωποι του κράτους και του Δήμου Αθηναίων πουλάνε τα παραμυθάκια τους και δεν λένε την αλήθεια. Κι αυτή είναι πως δεν έχουμε καμιά υποχρέωση σε κανένα…σύλλογο, να του δώσουμε καμιά προίκα.

Δήμαρχος Αθηναίων από το 2003 ήταν η μαμά του κυρίου Μπακογιάννη, η κυρία Ντόρα Μπακογιάννη και δεν είχε αποφύγει να παίξει το θέατρο με ακροατήριο τον κόσμο του Παναθηναϊκού. Σχέδια και μακέτες στο Βοτανικό στα πλαίσια της διπλής ανάπλασης στην Αθήνα. Και που κολλάει στο έργο, που ακόμα είναι στα χαρτιά, η ΠΑΕ και η ΚΑΕ Παναθηναϊκός; Στο κόλπο και ο επίσης παλαιοκομματικός Αλέξης Τσίπρας (φώτο) που ως πρωθυπουργός... διαφοροποιήθηκε από τον... Βοτανικό και έφτιαξε το γήπεδο στο Γουδή.

Δεν ντρέπονται, ρε; Δεν κατάλαβα. Ποιον να ντραπούν; Κανένας δεν λέει ''Ασχοληθείτε με τα καθήκοντα σας, καθίστε μακριά με τις προσωπικές διαφορές των Γιαννακόπουλων και Αλαφούζων σε κάθε αθλητικό μαγαζί''. Δεν συμβαίνει αυτό. Απεναντίας, περισσεύουν οι σπάτουλες στα ΜΜΕ που κάνουν… αντιπολίτευση του προπερασμένου αιώνα, και ζητούν να σταματήσει η… κοροϊδία του παναθηναϊκού… λαού.

Διαβάστε ακόμα:

ΠΟΛΕΜΑΝΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ… ΣΥΣΤΗΜΑ