ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΟΝΟΜΗΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ... ΜΕΙΝΕΙ ΣΠΙΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ

 

Μας έχουν ζαλίσει τον έρωτα με τα 20-22 εκ. που σκόρπισε η κυβέρνηση στα ΜΜΕ για να μένει σπίτι ο κόσμος, μην κάνει τη μαλακία να βγει έξω με τον κορονοϊό. Από το πρωί μέχρι το βράδυ όλα τα μέσα του Σύριζα, όλοι οι συριζαίοι στο δημόσιο πολιτικό τους λόγο, παίζουν αυτή την ιστορία. Τι λες;

Δυο πράγματα. Πρώτον, ότι η αντιπολίτευση δεν έχει τίποτα άλλο να κατηγορήσει την κυβέρνηση. Μέρες τώρα κοπανάει και ό,τι ψάρια πιάσει για τα πακέτα που μοιράστηκαν με την ευκαιρία του τηλεοπτικού σποτ. Δεύτερον, ότι το πράγμα είναι καραμπινάτο σκάνδαλο διότι μιλάμε για δημόσιο χρήμα. Κανένας Μητσοτάκης ή υποτακτικός του δεν δικαιολογείται να χαρίζει λεφτά που δεν είναι δικά του όπου γουστάρει. Και όπως γουστάρει.

Η δουλειά βρώμισε γιατί εξαιρέθηκε ο εκδότης Μπαξεβάνης που παίζει Σύριζα. Από εκεί ξεκίνησε το πράμα. Και η κυβέρνηση δεν κλείνει στόματα διότι ακόμα- όπως έχει υποχρέωση - κρατάει… μυστική τη λίστα. Πόσα έσπρωξε σε ποιους εκδότες.

Ο Μπαξεβάνης, λένε, τα έπαιρνε χοντρά επί κυβέρνησης Τσίπρα. Δεν ξέρω τι έπαιρνε έτσι κι αλλοιώς ο Μπαξεβάνης. Ξέρω το άλλο. Ότι η κυβέρνηση Σύριζα, όπως όλες οι προηγούμενες του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, ήλεγχαν τις ΔΕΚΟ και όπου γούσταραν στην πραγματικότητα δωροδοκούσαν τα ΜΜΕ. Δεν έλεγχαν τις τράπεζες και γι’ αυτό τις υποχρέωσαν αυτές να δημοσιοποιούν που ξοδεύουν χρήματα για διαφήμιση.

Επί του θέματος. Επειδή τα έπαιρνε, αν τα έπαιρνε από τον Σύριζα ο κάθε Μπαξεβάνης, δεν δικαιολογείται καμιά κυβέρνηση να διαχειρίζεται στο σκοτάδι χρήματα από το δημόσιο ταμείο.

Διαβάστε ακόμα:

ΜΕ ΤΑ ΠΑΣΟΚΙΚΑ ΣΚΟΝΑΚΙΑ ΣΕ ΡΟΛΟ ΔΕΥΤΕΡΟΥ