ΝΑ ΠΑ 'ΝΑ ΓΑΜ... ΤΟ ''ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ''!!!

 

Μου τη σπάει κάθε φορά που ο εκπρόσωπος της πατρίδας μου Ελλάδος μιλάει για το... διεθνές δίκαιο. Ότι η Τουρκία προκαλεί, και δεν σέβεται το... διεθνές δίκαιο.

Δεν υπάρχει δίκαιο. Δεν υπήρξε ποτέ. Και δεν υπάρχει κανένα... διεθνές δίκαιο που να ορίζει και να ρυθμίζει διαφορές δυο πλευρών, όταν η μια είναι ισχυρή και η άλλη αδύναμη. Επιτέλους! Το ''δίκαιο'' και ο ''νόμος'' είναι ανακάλυψη του δυνατού προκειμένου χωρίς κόστος να επιβάλει τη θέληση του στον αδύναμο, στον μικρό.

Το ίδιο με το κόλπο της δημοκρατίας. Το ιδανικό σύστημα με το οποίο πορεύεται ο ισχυρός και παραμυθιάζεται ο της καρπαζιάς.

Πως αλλοιώς να το πω; Από καταβολής αυτά τα αφηρημένα περί δικαίου και νομιμότητας είναι εφευρέσεις του δυνατού. Αυτουνού που το ''δίκαιο'' και η ''νομιμότητα'' τον εξυπηρετούν να διατηρεί όσα έχει κλέψει από τη μια και από την άλλη να διεκδικεί περισσότερα.

Ποτέ στην Ιστορία ο αδύναμος... επέβαλε κανόνες δικαίου. Ποτέ. Είναι το παγκόσμιο παραμύθι, η απόλυτη πλαστογραφία αυτό που σαλιαρίζουν για ''τα κεκτημένα δικαιώματα''. Αυτά ισχύουν γιατί τα παραχωρεί ο ισχυρός και τα επικαλείται στους πελάτες του το περιθωριακό κόμμα.

Η Τουρκία κάνει παιχνίδι με την Ελλάδα ποντάροντας σε ΗΠΑ και Ρωσία. Αυτή είναι η αλήθεια. Την έχουν ανάγκη οι δυο μεγάλοι περισσότερο από το μέγεθος Ελλάδα. Αυτό ζυγίζει στη πλάστιγγα, όχι το... διεθνές δίκαιο.


Διαβάστε ακόμα:

ΑΦΗΝΟΥΝ ΑΚΑΛΥΠΤΟ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ