ΔΙΚΑΣΕ ΚΑΙ ΑΘΩΩΣΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗ

 

Ο Παπαδημούλης γνωστοποίησε πως θα καταφύγει στη δικαιοσύνη εναντίον υποψήφιας βουλευτίνας της ΝΔ διότι- κατά τον ευρωβουλευτή του Σύριζα- η κυρία τον δυσφήμησε. Σκέφθηκα να κάνουμε ένα παιχνίδι, καμιά σχέση με reality καναλιού.

Να, το κείμενο που ανάρτησε η κυρία. Το διαβάζεις και λες τη γνώμη σου. Έχει δίκαιο ή όχι ο επαγγελματίας πολιτικός ο οποίος αυτολανσάρεται ως αριστερός; Η κυρία της οποίας το όνομα αποφεύγω να αναφέρω διότι τζάμπα ρεκλάμα δεν κάνω, λέει:

«Αυτό που έχει στρέψει τον κόσμο μακρυά από την πολιτική, είναι ότι οι άνθρωποι σαν τον Μαντέλη, τον Τσοχατζόπουλο, τον Παπαδημούλη και πολλούς άλλους, πως μπήκαν «ξυπόλητοι» στην πολιτική και σε λίγα χρόνια βρέθηκαν με κολοσσιαίες περιουσίες, με κάποιον τρόπο».

Αφήνουμε το ασύντακτο της πρότασης- σιδηρόδρομο και πιάνουμε την ουσία. Απλά σημειώνουμε ότι κείμενο που απευθύνεται στον κόσμο και έχει υπογραφή δημόσιου προσώπου δεν γράφεται πρόχειρα, ερασιτεχνικά και στο πόδι.

Ο Παπαδημούλης (στη φώτο με τον αρχηγό του) ισχυρίζεται πως η νεοδημοκράτισσα με βάζει στο ίδιο τσουβάλι με πολιτικούς οι οποίοι έχουν καταδικαστεί. Τι λες ως δικαστής; Ό,τι θες λες. Το βλέπεις μηνύσιμο το πράμα, αλλά και απαλλάσσεις την κατηγορούμενη. Με το αιτιολογικό ότι ισχύει πράγματι το γεγονός της ύπαρξης πολιτικών που έβαλαν λεφτά στο παντελόνι από τους μισθούς του εκλεγμένου βουλευτή.

Η δική μου γνώμη είναι ότι ο πολιτικός δεν κάνει μηνύσεις για τέτοια ψιλοπράγματα. Δεν ζητάει από τα δικαστήρια να του προσφέρουν ήθος και προσφορά στην κοινωνία.


Διαβάστε ακόμα:

ΤΑ ΞΕΒΡΑΚΩΣΕ ΟΛΑ Ο ΕΝΤΟΡΓΑΝ!