Ο ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ Κ...ΑΡΑ

 

Συνέβη μέσα στη Βουλή. Των Ελλήνων. Και μετά ξύνονται κάποιοι ευαίσθητοι γι' αυτά που καταλογίζουν στους καραπαπάδες του πρωταθλήματος. Δεν χρειάζεται να μιλήσουμε με ονόματα. Έχουμε και λέμε, λοιπόν...

...Αντιγράφω επί λέξει δημοσιευμένα ρεπορτάζ, σύμφωνα με τα οποία βουλευτής του Σύριζα αντέδρασε έτσι; «Τι να πείτε εσείς στο ΚΙΝΑΛ που έχετε την κωλαρα σας ανοικτή ...,να!».

Και συνόδευσε την πανεπιστημιακού πνεύματος ατάκα του με τη σχετική χειρονομία που παραπέμπει στα ανοικτά, στα πολύ ανοικτά, στα ξεχειλωμένα οπίσθια. Λέω ''πανεπιστημιακού'' επιπέδου κουβέντα διότι ο εν λόγω συριζαίος βουλευτής είναι καθηγητής πανεπιστημίου.

Και γιατί το πράμα έφτασε στην κ...ρα του πρώην ΠΑΣΟΚ; Επειδή για τον καθηγητή του Σύριζα κάποιοι του πρώην ΠΑΣΟΚ είναι συνομιλητές της ΝΔ. Δεν γίνονται, ρε, αυτά τα πράγματα. Δεν λέγονται, ρε, αυτά τα πράγματα. Να σκεφτεί κανείς μόνο πως ο μισός σχεδόν σύριζας προέρχεται από το ΠΑΣΟΚ. Από πρώην βουλευτές, συνδικαλιστές, και στελέχη που άνοιξαν την κ..άρα τους στον σύριζα.

Τελικά, ποιους αξίζει να κατηγορηθούν στις κομματικές μεταγραφές; Αυτοί που στήνουν τον πωπό τους ή εκείνο το κόμμα που ενισχύεται με πολιτικούς με την κ...ρα τους ανοικτή, όπως σχολίασε ο 67χρονος συριζαίος καθηγητής της ιατρικής.

Διαβάστε ακόμα:

ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΤΕ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ Η ΜΕΚΚΑ