ΤΕΤΟΙΑ ΡΕΚΛΑΜΑ ΑΓΡΕΙΑΣΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΥΛΑΡΑ...

 
Στα καλντερίμια του ιντερνέτ, σ' αυτόν τον ολότελα πεζοδρομιακό σύμπαν, τρακάρησα σε φωτογραφία του βαρύμαγκα Παύλου Πολάκη, του γνωστού, σχεδόν κολληλά κα παρεάτα με την επίσης βουλευτίνα Θεοδώρα Τζάκρη, γνωστή αυτή για την κομψότητα της, τα ακριβά ταγιέρ. Δίπλα στον πρώην υπουργό ανανεωμένη η 50χρονη, με νέο πρόσωπο, βολτάρουν οι δυο τους με πλοιάριο και γεμίζουν μπαταρίες αντιπολιτευτικές... Το πολιτικό καθήκον, καθήκον αλησμόνητο. 

Πρώτη φίρμα έγινε επί κυβέρνησης Σύριζα η Παυλάρα, με τις καθημερινές παρεμβάσεις του. Και μ' ένα στυλ πρωτόγνωρο για αριστερό κομματικό. Είναι και γιατρός μάλιστα, έτσι που σόκαρε και τους συντρόφους του όταν π.χ. απειλούσε κάποιον ''Θα σε χώσω κάτω από τη γη!''. Δημοσίως δεν εκφράζεται έτσι ούτε και ο σεσημασμένος τραμπούκος.

Τέλος πάντων, με τούτα και τα άλλα ο 55χρονος Πολάκης δεν άφηνε το πρώτο τραπέζι πίστα επικοινωνιακά. Με συνέπεια να προκαλεί απορίες η αλλαγή ύφους. Να σαλπάρει με την πρώην υφυπουργό του ΠΑΣΟΚ από τα Γιαννιτσά. Άλλα θέλουμε από τον Πολάκη, όχι αυτά, να επιδεικνύει προσωπικές του στιγμές, όπως κάνουν τηλεπερσόνες βήτα εθνικής στο ίνσταγκραμ.