ΚΑΤΑΡΕΣ ΣΤΟΝ ΨΕΥΤΟΝΤΑΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ

 
Να μην ανησυχεί κανένας για τους τσαμπουκάδες του Ερντογάν. Αυτοί που έχουν λόγο να ανησυχούν είναι οι Τούρκοι για όλα όσα λέει ότι θα κάνει ο σουλτάνος τους. Εγώ δεν ανησυχώ καθόλου. Κι αν γίνει το μπέρδεμα, αν η δουλειά ξεπεράσει την κόκκινη γραμμή, τότε ο Ερντογάν είναι αυτός που θα χρειαστεί μαντήλια για να κλάψει.
Η Τουρκία είναι πιο ισχυρή στρατιωτικά, αλλά η Ελλάδα βρίσκεται σε πλεονεκτική θέση. Ποια Τουρκία; Η Αμερική δεν είναι σε θέση να πάρει ούτε ένα νησί ελληνικό. Μιλάμε σοβαρά. Δεν σηκώνει αστειότητες, ούτε ανευθυνότητες το ζήτημα. 
Αν δεν καταλάβει το εχθρικό πεζικό δικό μας έδαφος, πολύ μικρή σημασία έχει αν ο αντίπαλος κυριαρχεί στον ουρανό και στην θάλασσα. Πως, όμως, να μπουκάρουν Τούρκοι πεζικάριοι σε νησί, όταν όλα είναι οπλισμένα με κρυφά πολυβολεία και κάργα τα εκρηκτικά κάτω από τους δρόμους; 
Να κυριαρχήσει η Τουρκία στον αέρα και στον νερό; Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα. Με το που θα κινηθούν τα τούρκικα πολεμικά παπόρια, τα πρώτα πέντε θα βυθιστούν. Επιτόπου. Ξέρεις τι είναι πέντε φρεγατογκόμενες τούρκικες να πάνε άψαλτες; Της πουτάνας το μαγκάλι θα γίνει στην Τουρκία. Όσο για τα αεροπλανάκια (φώτο), εκεί θα πάθουν την πλάκα τους τα τουρκάκια, και δεν θα φταίνε τα φουκαριάρικα, οι μανούλες και οι κυράδες τους τον ψευτονταή Ερντογάν θα καταριώνται.
Διαβαστε ακομα

ΤΗ ΦΑΓΑΝΕ ΛΑΧΑΝΟ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ