ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΕΛΛΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΚΟΛΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ...

 
Παίζεται στάνταρ και δεν έχω πρόβλημα να το σημειώσω με όρους στοιχηματικούς. Θα ΄ναι η απόλυτη έκπληξη να έσκασε από εμπρησμό η πυρκαγιά στη Μόρια. Στημένη φωτιά. Κατασκοπική δουλειά εκατό τα εκατό. Άσε τους αφελείς και ρομαντικούς- δεν τους χαρακτηρίζουμε κάπως αλλοιώς, όπως τους αξίζει- οι οποίοι μιλάνε με όρους... πολιτικούς και ανθρωπιστικούς και κυκλοφορούν με τα κολλήματα τους. Γι΄ αυτό μετά την τραγωδία στη Λέσβο ζητάνε να... απελευθερωθούν οι μετανάστες, οι πρόσφυγες, να καταργηθούν οι καταυλισμοί.
Έχεις τον κορονοίό, έχεις τον Ερντογάν, έχεις την ανοικτή πληγή στο Καστελόριζο, έχεις από πάνω και τους φελλούς. Είπαμε, δεν τους λέμε αλλοιώς. Κι όταν έρθει η ώρα του λογαριασμού, σ΄ αυτούς τους φελλούςί πατριώτες δεν θα ανήκει κανένα μερίδιο της χοντρής ζημιάς.
Ο άλφα και ο βήτα μετανάστης που αρνήθηκαν το τεστ για τον κορονοϊό δεν ήταν στο κόλπο. Να, όμως, που δούλεψε το πλάνο της πέμπτης φάλαγγας στο νησί. Μετάλλιο εξαιρετικών πράξεων υπέρ της πατρίδος  του θα απομενηθεί στον πράκτορα των μυστικών υπηρεσιών του εχθρού που οργάνωσε και έφερε σε πέρας το σχέδιο. 
Διαβαστε ακομα:

ΜΙΑΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑ ΚΑΤΑ ΜΕΧΜΕΤ ΑΛΗ