ΜΕ ΤΟ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ Η ΑΠΟΦΑΣΗ

 
Δεν έχει καμιά αξία η ''μαϊμού'' δικαστική απόφαση με την οποία χαρακτηρίζεται εγκληματική οργάνωση το μέχρι πρόσφατα κοινοβουλευτικό κόμμα Χρυσή Αυγή. Σιγά που οι φουκαράδες οι δικαστές θα τολμούσαν να έβγαζαν άλλη απόφαση. Να αθώωναν ή να έριχναν στα μαλακά βουλευτές και στελέχη της Χρυσής Αυγής. Το σύμπαν στην Ελλάδα ξεσηκώθηκε, βγήκε στους δρόμους και ήταν αναμενόμενο να κάψει την Αθήνα, αν οι δικαστές δεν έπαιρναν τη... σωστή απόφαση.
Να το ξαναπούμε. Και πολύ σωστά, και πολύ δίκαια να αποφάσισαν οι δικαστές, δεν έχει αξία η καταδίκη των Μιχαλολιάκων κα Κασιδιάρηδων. Οι πεζοδρομιακές ακραίου χουλιγκάνικου τύπου αντιδράσεις της Θύρας τάδε και της Θύρας δείνα των κομμάτων κατάργησαν τη δικαιοσύνη. Την ξεβράκωσαν από το κοστούμι της ανεξαρτησίας, που οφείλει να φοράει.
Αρχηγοί δημοκρατικών υποτίθεται κομμάτων επικεφαλής όχλου ενάντια της δικαιοσύνης. Αυτό έγινε. Όλα, κι όταν λέμε όλα, εννοούμε όλα τα κόμματα πέσανε στον ανταγωνισμό, ποιο περισσότερο από το άλλο ζητάει να τιμωρηθούν οι κατσαπλιάδες της Χρυσής Αυγής. Δημοκρατία που απαιτεί με τέτοιο κανιβαλικό τρόπο να λειτουργεί η δικαιοσύνη είναι Δημοκρατία των Μάου-Μάου. 
Στη φώτο, αφίσα του αδικοχαμένου Παύλου Φύσσα, τον οποίον Σεπτέμβριο του 2013 έφαγε μπαμπέσικα ένα κάθαρμα με χρυσαυγήτικη φανέλα. 
Διαβαστε ακομα:

ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ;