ΠΟΝΤΑΡΕΙ ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΣΗΜΑΔΕΜΕΝΗ

 

Ένα σωρό κόσμος που ψήφιζε ΠΑΣΟΚ έκανε μεταγραφή και ψήφισε Σύριζα. Η μαγκιά! Αφού με τη ψήφο του στήριζε το… σοσιαλιστικό κίνημα, στη συνέχεια το έκλασε και ψήφισε ακόμα πιο… αριστερά. Είδες ο λαός; Όλο βήματα προοδευτικά κάνει, κι όλο παραμένει στα σκατά.

 Αυτοί που ψήφιζαν Ένωση Κέντρου την έκαναν για το ΠΑΣΟΚ. Όχι γιατί είδαν το φώς το… σοσιαλιστικό, αλλά για να καταδικάσουν την ΕΡΕ και τη συνέχεια της, τη ΝΔ. Και μετά, για να φτύσουν το ΠΑΣΟΚ που τους… πρόδωσε διάλεξαν άλλο κόμμα, του Σύριζα, για να τους προδώσει κι αυτό.

Η απόλυτη πλάκα. Ο σύριζας παριστάνει την αριστερά, το δε ΠΑΣΟΚ της Φώφης με νέο look και νέες ονομασίες προσπαθεί να στεγάσει κάτω από την τρύπια ομπρέλα του αντιπασόκικες δυνάμεις τύπου Ποτάμι και σία, κι όλοι μαζί αυτοπλασάρονται ως κεντροαριστερά. Για να ξεκολλήσει το κάρο από τη λάσπη..

Ποιος το περίμενε!  Εκατό πενήντα χιλιάδες αδιόρθωτοι μία ζωή, έτρεξαν μέσα στις βροχές να ψηφίσουν τον νέο αρχηγό. Τον νέο σωτήρα. Που είναι ίδιας κοπής. Και είναι της ίδιας της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης. Που τόσα πρόσφερε στον τόπο και το είπαν Συμπαράταξη. Και μετά Κινάλ. Συνέβη το 2017, σα σήμερα 11 Νοεμβρίου. Φώφη και τα μυαλά στα κάγκελα. Στο μίξερ. Στην πρέσα. Όπου θες ρίχνεις τα σκάρτα μυαλά. 
Και μην το ξεχνάμε. Όλοι αυτούς που κάνουν το χόμπυ τους, τους έχεις στο μεροκάματο. Με λεφτά του κοσμάκη..

Χαρτοκλέφτες μοιράζουν σημαδεμένη τράπουλα και στο καρέ βρίσκεις και πολίτες που γνωρίζουν το κόλπο.

Διαβαστε ακομα:

Η ΚΑΜΠΟΥΡΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑΚΗ ΤΑΙΖΕΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ