ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΕΦΕΡΕ;

 

Φοβερά πράγματα. Με ανάρτηση της η κυρία Zannet Tsipra (φώτο), αδελφή του γνωστού Αλέξη, πρώην πρωθυπουργού, απειλεί ότι έρχεται ''η δεύτερη φορά αριστερά''. Είναι δυνατόν να συμβεί αυτό το απίθανο; Όχι, είναι αδύνατον, διότι θα χρειαστεί να προηγηθεί η πρώτη φορά αριστερά. Έτσι πάει.

Και η τρίτη φορά θα έρθει αν προκύψει μετά την πρώτη φορά η δεύτερη φορά.

Φοβερό. Εντελώς ξεφτυλέ να είναι, μάλλον να παριστάνει κάποιος τον αριστερό και να την κάνει γαϊτανάκι την αριστερά. Α μπε μπα μπλομ… Ήρθε η αριστερά, έφυγε, αλλά θα ξανάρθει. Α μπε μπα μπλομ του κήθε μπλομ… Και οι άλλοι, οι μη αριστεροί ''Δεν περνάς, κυρά Μαριά, δεν περνας… ''.

Έτσι που λες. Η αδελφή Ζανέτ ξαναχτύπησε. Και είπε το μυστικό, ότι ''έρχεται η… δεύτερη φορά αριστερά και την τρέμετε''. Η πλάκα. Η σαχλαμάρα. Η ''πρώτη φορά'' αφού εξεπλήρωσε την αποστολή της να φέρει τον Μητσοτάκη, για να ξέρουμε τι λέμε, και πήγε στο καλό, θα επανέλθει ως ''δεύτερη φορά'' για να διώξει τη ΝΔ.

Ο Μητσοτάκης δεν ήρθε μόνος του, τον έφερε ''η πρώτη φορά''. Και ο Σύριζα δεν ήρθε μόνος του, το 2015, τον έφερε η συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ. Κανένας, όμως, από τη ΝΔ και από το ΠΑΣΟΚ δεν είπαν ποτέ αυτή τη γελοιότητα, όσες φορές κέρδισαν ή έχασαν εκλογές. Για την ''τρίτη φορά ΝΔ'' π.χ. ή την ''τέταρτη φορά ΠΑΣΟΚ''.

Διαβαστε ακομα:

ΚΙΝΔΥΝΕΥΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΙ ΨΑΡΟΤΑΒΕΡΝΕΣ