ΣΤΗΝ ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΑ ΤΟΥ ΛΙΓΝΑΔΗ

 

Αυτό το θέμα, που μέρα με τη μέρα χοντραίνει, δεν αλλάζει τα κόζα στα κόμματα. Λέω για τη σεξουαλική παρενόχληση και βία, θέμα ανεξάντλητο. Όσα και να βγουν στη φόρα, δεν στερεύουν την εγκληματικότητα του. Ντροπή και αίσχος για όποιον εκμεταλλεύεται τη θέση ισχύος του και απαιτεί να ικανοποιηθεί σεξουαλικά από άτομο το οποίο δεν τον γουστάρει.

Ούτε η αντιπολίτευση θα πάρει τα επάνω της, ούτε η κυβέρνηση θα χάσει πόντους απ’ αυτήν την ιστορία. Καλώς, κακώς, ευτυχώς, δυστυχώς από τέτοια ευαίσθητα κοινωνικά ζητήματα, τα οποία είναι αιώνια, ο κόσμος δεν ρυθμίζει τη στάση του στις εκλογές. Να καταδικάσει, δηλαδή, το ένα κόμμα και να επιβραβεύσει το άλλο.

Τότε γιατί ο Σύριζα κάνει παιχνίδι στην υπόθεση Λιγνάδη; Αντιληπτό. Επειδή στην πραγματικότητα είναι μικρό κόμμα. Σε ποσοστά Βελόπουλου και Βαρουφάκη. Χαμηλής κλάσεως. Επειδή τα παικτάκια του σύριζα δεν πιάνουν τα μεγάλα, τα αληθινά προβλήματα σαν δεύτερο κόμμα του είναι.

Τι λέει η Ιστορία; Πως το κυβερνών κόμμα είναι στα κάτω του στο μέσο της τετραετίας. Αυτό σημαίνει πως αν ο Μητσοτάκης σύμφωνα με τα γκάλοπ βρίσκεται σήμερα στο 37%, τότε παραμονές των προσεχών εκλογών θα φτάσει στο 42%. Θεωρητικές προβλέψεις.

Επί της ουσίας, δεν υπάρχει ουσία αν φταίει ή όχι η κάποια Μενδώνη γιατί δεν πήρε πρέφα το σόι είναι στην κρεβατοκάμαρα του ο κάθε Λιγνάδης.

Διαβαστε ακομα:

ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΔΗΜΟΙ, Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΗΓΗ…