ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΙ

 
Ο Σταύρος Κοντονής έχει ανοίξει πόλεμο με τον Τσίπρα. Φοβερά πράγματα. Ένας ολότελα συμβιβασμένος πολιτικός της αριστεράς με το καθεστωτικό κόμμα του και το γενικώτερο σύστημα, εμφανίζεται αδιάλλακτος και... απείθαρχος. Φοβερά πράγματα. 
 
Ο Κοντονής ήταν ο πρώτος από τους δυο υφυπουργούς αθλητισμού στα 4,5 χρόνια του Τσίπρα πρωθυπουργού. Ο απόλυτα αποτυχημένος. Κι  όμως, επειδή ήταν πολύ ''καλό'' και ''υπάκουο'' παιδί ο Τσίπρας τον έβαλε υπουργό δικαιοσύνης. Για να κάνει ό,τι θέλει ο Τσίπρας και να το 'χει βουλωμένο. 
 
Λέω ο Τσίπρας κι όχι ο Σύριζα, διότι όλο το παιχνίδι της διαπλοκής και της δήθεν αριστερής κυβέρνησης το έπαιξε 100% ο Τσίπρας με την ομάδα του και απλά έκλεινε τα μάτια στο 101% το κόμμα. Και σήμερα, ο Κοντονής στα ίσα ξεφωνίζει και τον Τσίπρα, δηλαδή το Σύριζα όλο, και τον εαυτό του. Επειδή ο Κοντονής δεν ήταν στην απ' έξω, αλλά στυλοβάτης της πολιτικής απάτης ''Είμαστε η πρώτη φορά αριστερά''.
 
Πέρα απ' αυτό. Ως υφυπουργός αθλητισμού ο Κοντονής κορόιδευε τον κόσμο, ότι θα κάνει και θα ράνει ως αριστερός, και όχι μόνο δεν έκανε τίποτα, αλλά ήταν πανηγυρικά μια από τα ίδια. Από τη μια προσπαθούσε να πείσει ότι δεν ήταν μια συνέχεια υφυπουργού του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, πουλώντας νταηλήκι με αποφάσεις άσφαιρες, διακοπές και αναβολές του πρωταθλήματος μέχρι να βάλουν μυαλό οι... χούλιγκαν. Και από την άλλη ταλαιπώρησε το δημόσιο με έξοδα και νομοθετικές παρεμβάσεις που δεν έπιασαν τόπο.
 
Στην επικαιρότητα πάλι ο Κοντονής, όχι να απολογηθεί για την αποτυχία του ως υφυπουργός αθλητισμού, και γιατί έκανε τα στραβά μάτια ως υπουργός δικαιοσύνης, αλλά για την... αντίσταση του στο παραμύθι μιας ακόμα αρχηγικής κυβέρνησης. 
Διαβαστε ακομα:

ΤΙ ΚΡΥΒΕΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΓΚΑΛΟΠ