ΜΕ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ

 
''Λεφτά υπάρχουν'' είχε πει το 2009 ο Γιώργος Παπανδρέου κι αυτή η ατάκα ιστορικά έχει εκτιμηθεί ως γκάφα του τότε αρχηγού του ΠΑΣΟΚ, σύμφωνα με έγκυρους σχολιαστές των πολιτικών μας πραγμάτων. Κανένα λάθος δεν έκανε ο Γιωργάκης, ο γεννηθείς στις ΗΠΑ το 1952, που με το ''Λεφτά υπάρχουν'' έπιασε αμερικανάκια τα ελληνάκια. Η πατάτα είναι των πολιτικών αναλυτών που κοιμούνται όρθιοι.

Το παιδί το πέταξε σκόπιμα, δεν έκανε καμιά γκέλα, ότι λεφτά υπάρχουν και βγήκε πρωθυπουργός. Αν έλεγε την αλήθεια, τι ισχύει στην πραγματικότητα, δεν ήταν σίγουρο πως θα κέρδιζε τις εκλογές. Ποια γκάφα, λοιπόν, ρε, κορόιδα;

Κάνανε συλλογή από τις… ''προκλητικές'' δηλώσεις και τις ιστορικές ατάκες κορυφαίων πολιτικών που στιγμάτισαν, λέει, την καριέρα του. Ανοησίες. Ο Κώστας Καραμανλής είχε μιλήσει για τους ''νταβατζήδες'', αλλά ως πρωθυπουργός δεν ενόχλησε στο παραμικρό ούτε έναν μεγαλοδιαπλεκόμενο.

Η συντρόφισσα Τασία Χριστοδουλοπούλου ως υπουργός είχε πει πως ''Οι μετανάστες... λιάζονται στο κέντρο της Αθήνας''. Να το ξαναπούμε. Μια κουβέντα στις εκατό των πολιτικών είναι φάλτσα. Οι 99 λέγονται με τη σιγουριά ότι τους εξυπηρετεί και στα τέτοια τους αν μετά από ένα διάστημα θα λειτουργεί κοροϊδευτικά σε βάρος τους.

Διαβαστε ακομα:

ΓΙΑΤΙ ΤΣΙΜΕΝΤΟ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ;