ΤΟΝ ΑΦΗΣΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ, ΤΟΝ ΨΑΧΝΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΧΩΣΟΥΝ ΜΕΣΑ

 

Ξεκίνησε ο εργολάβος με εντολή του υπουργείου να ανοίξει αντιπυρικές ζώνες σε δασικές εκτάσεις και πήγαν να περάσουν χειροπέδες στον φουκαρά διότι δεν είχε... άδεια από το δασαρχείο. Πρόσφατο. Μην πάμε στο παρελθόν. Να θυμηθούμε περιπτώσεις όπου ΟΤΕ πρώτα, μετά ΔΕΗ, στη συνέχεια η ΕΥΔΑΠ, το ένα συνεργείο μετά το άλλο άνοιγε το δρόμο αφού το βούλωνε το προηγούμενο συνεργείο. Τέτοια συνεννόηση.

Η Ελλάδα είναι στο περίμενε να συλληφθούν τα καθάρματα που σκότωσαν την Καρολάιν στα Γλυκά Νερά. Η αστυνομία τα έχει δώσει όλα για να βρει την άκρη. Επόμενο οι έρευνες να περιορίζονται στη συγκεκριμένη κατηγορία εγκληματιών. Σ’ αυτούς που στο πρόσφατο παρελθόν πέρασαν από τα χέρια της με ίδια ή περίπου ίδια αδικήματα. Μπούκες σε οικίες.

Κι είπαμε. Άλλο το μαφιόζικο συμβόλαιο, να καθαρίσουν έναν σεσημασμένο της νύχτας άγνωστοι εκτελεστές, για το οποίο δεν σκοτίστηκε η κοινή γνώμη αν δεν τους τσουβαλιάσουν. Κι άλλο αυτό που συνέβη, και ευαισθητοποιεί, με το φονικό στα Γλυκά Νερά.

Ψάχνει, λοιπόν, η αστυνομία συγκεκριμένα πρόσωπα. Σε τομάρια που ήταν πίσω από τα σίδερα και με τον πασίγνωστο νόμο του συριζαίου υπουργού Παρασκευόπουλου αποφυλακίστηκαν χωρίς να εκτίσουν την ποινή τους. Ένας απ’ αυτούς είναι ο σκληρός Αλβανός που το 2015 έφαγε 15 χρόνια, βγήκε νόμιμα το 2019, και μόλις τρεις εβδομάδες μετά σκότωσε σε ληστεία που έκανε. Κι όταν οι μπάτσοι είχαν το… θράσος να τον κυνηγήσουν τους πυροβόλησε.

Με το δίκαιο του ο Αλβανός, που παραμένει ασύλληπτος. Με αποφυλακίσατε, δηλαδή μου δώσατε την άδεια να κάνω τη δουλειά που ξέρω. Που βγάζω το ψωμί μου. Τη δουλειά για την οποία μετανάστευσα από την πατρίδα μου. Ρε, πλάκα μου κάνετε; Από τη μια με αποφυλακίζετε χαριστικά και από την άλλη με καταδιώκετε;

Διαβαστε ακομα:

ΠΟΙΟΣ ΞΕΧΑΣΕ ΤΟ… ΟΝΟΜΑ ΠΑΣΟΚ;